SON DAKİKA



Haber > Aut'a Çıkanlar > İtibarsızlaştırmayın

İtibarsızlaştırmayın

18 Nisan 2018 Çarşamba - 00:18








İTİBARSIZLAŞTIRMAYIN

Değersizleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Osmanlıspor maçından sonra sosyal medyada yazılmayan çizilmeyen kalmadı. Onur'dan tutun da teknik ekibe kadar vurun abalıya misali, önüne gelen ha babam saydırdı. Hadi teknik heyeti bir kenara koyduk diyelim. Nedeni ise, sezon sonu gelir el sıkışıp vedalaşırsınız. Ya elde kalan oyuncuyu ne yapacaksınız? Göndermek isteseniz bir sorun, elde tutmaya çalışsanız bir başka sorun. İtibarsızlaştırmak istediğiniz futbolcuların, gitme veya kalmaları halinde kulübe maliyetlerinin ne kadar olduğunu iyi anlamak lazım. O nedenle diyoruz ki, futbolcunuz kötü de olsa onu cilalamaya bakmalısınız. Şunun şurasında sezonun bitimine ne kaldı ki?

NE ALACAK?

Yeni yönetim kurulu görev dağılımını yaptı. Görev dağılımına baktığımız zaman, görevlendirmenin doğru yapıldığını görmekteyiz. Yani görevlendirmede taşlar yerine oturmuş gibi. Ancak bir iki isim tartışılabilir. Gelelim diğer konuya... Trabzonspor'un transfer yasağı var. Aklımıza şu soru geldi: Transfer yasağı olan Trabzonspor'da Özkan Sümer hangi görevi ifa edecek? Altyapıya bakacak, altyapıyı organize edecek derseniz... Buna herkesin gülüp geçeceğini şimdiden söyleyebiliriz. Bir de Sümer göreve başlamış, bunu Osmanlıspor maçında gözlemledik. Peki Sümer yaptığı bu görev karşısında ne kadar ücret alacak? Bunu bilmemiz gerekmez mi? Sonra Trabzonspor borsaya açık olan bir kulüp, her şeyin şeffaf olması gerekmez mi? Bu konuda açıklama bekliyoruz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap