SON DAKİKA



Haber > Eğitim > 1 Nisan'da okullar tatil mi?

1 Nisan'da okullar tatil mi?

29 Mart 2019 Cuma - 21:59




Pazar günü yurt genelinde gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla 1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil edildi.





Seçimin ertesi gününe denk gelen 1 Nisan Pazartesi günü için bir süredir tatil beklentisi içerisinde olan öğrencilere müjdeli haber Milli Eğitim Bakanlığı'ndan geldi.

Eğitim kurumlarının seçmenlerin oy kullanmalarına imkan verecek şekilde hazırlanması ve öğretmenlerin seçimlerde görevli olması sebebiyle 1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil edildi.

Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı, seçim sonrasına denk gelen 1 Nisan Pazartesi gününün tatil olması sebebiyle ek ders ücretlerinin kesilmeyeceği bilgisini paylaştı




1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL OLACAK MI?

2014 yılında gerçekleştirilen yerel seçimlerde seçimin ertesi gününü tatil ilan eden Milli Eğitim Bakanlığı, Hürriyet eğitim servisinin edindiği bilgilere göre 31 Mart seçimleri sonrasına denk gelen 1 Nisan Pazartesi gününü resmi olarak tatil ilan etti.




 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap