SON DAKİKA


Foto Galeri > Aile boyu skandal!

Aile boyu skandal!

29 Ocak 2019 Salı - 16:52

1 / 15 Aile boyu skandal!

Beşiktaş'ın eski yıldızı Dusko Tosic ile şarkıcı eşi Jelena Karleusa'nın evliliği hakkındaki skandal iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

2 / 15 Aile boyu skandal!

Karleusa, Çin'de forma giyen eşi ve kızlarıyla sosyal medyada mutluluk pozları verse de yine Kurir'in iddiasına göre madalyonun diğer yüzündeki gerçek başkaydı.

3 / 15 Aile boyu skandal!

Hatta 29 yaşındaki futbolcu, iki çocuk annesi seksi güzeli sosyal medyada mesaj yağmuruna tuttu. Tosic ile Jelena, skandalın ardından hemen yayın yasağı talebinde bulundu.

4 / 15 Aile boyu skandal!

Jelena'nın bir futbolcuyla yasak aşk skandalının ardından Tosic'in de meslektaşının eşine göz diktiği iddia ediliyor.

5 / 15 Aile boyu skandal!

İki çocuk annesi Jovana, sosyal medyada adından söz ettiriyor.

6 / 15 Aile boyu skandal!

Sırp futbolcu Dusko Tosic ile eşi Jelena Karleusa'nın başrolündeki ihanet skandalına bir yenisi daha eklendi. Sırp basını Karleusa'nın Boşnak futbolcu Ognjen Vranjes'le yasak aşk yaşadığını iddia etmişti.

7 / 15 Aile boyu skandal!

Boşnak futbolcu Vranjes ile çıplak Facetime görüntüleri ortaya çıkan Jelena, Sırp basınına göre Tosic'i 2 yıldır aldatıyor.

8 / 15 Aile boyu skandal!

Sırbistan medyasının gündemine bomba gibi düşen bu iddiaya göre Bosnalı futbolcu Vranjes ise Jelana'nın aksine aşk iddialarını doğruladı.

9 / 15 Aile boyu skandal!

Vranjes, ilişkiyi kanıtlamaya hazır olduğunu belirterek "Jelena'yı bu ilişkiye zorlamadım her şey karşılıklı oldu. Tüm bunlara maruz kalan ailem için çok üzgünüm" diye konuştu.

10 / 15 Aile boyu skandal!

Bu görüntüler sonrası Jelena, Tosic ile ayrıldıkları iddialarını ise yalanladı. Fotoğrafların çoğunda kendisinin yer almadığını ve fotoğraflarda oynandığını ileri süren Jelana, kendisine komplo kurulduğunu söyledi.

11 / 15 Aile boyu skandal!

Sırp şarkıcı, "Irkçılık yapıp bana kumpas kurdu" diyerek Boşnak futbolcuyla ilişkisinin olmadığını söyledi. Ancak Sırp basını, Jelena ile Vranjes'in yasak aşkının 2016'da başladığını yazıp ikilinin 2017'de Atina'da çekilen bir videosunu da yayınladı

12 / 15 Aile boyu skandal!

Açıklamasında kendisine yönelik bu komplonun sorumluların hesabını vereceğini ifade eden Jelana, "Tosic ile de evliliğimizde hiçbir sorun yok" açıklamasını yaptı.

13 / 15 Aile boyu skandal!

Jelena'nın telefonundan bazı fotoğraflarının çalındığı ya da photosop olduğu iddiası ise belirsizliğini koruyor. (Kaynak: posta.com.tr)

14 / 15 Aile boyu skandal!

Sırp basını Karleusa'nın Boşnak futbolcu Ognjen Vranjes'le yasak aşk yaşadığını iddia etmişti. Dün ise Tosic'in, yine bir futbolcuyla evli ve çocuklu olan Jovana Djordjevic'e sosyal medyada flört mesajları attığı öne sürüldü.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap