SON DAKİKA


Foto Galeri > En uzun bacaklı manken Tuğçe Aral'ın 'popo' paylaşımı olay oldu!

En uzun bacaklı manken Tuğçe Aral'ın 'popo' paylaşımı olay oldu!

28 Ocak 2019 Pazartesi - 12:15

Geçtiğimiz yıl Türkiye'nin en uzun bacaklı mankeni olmasından dolayı bacaklarını sigortalatan manken Tuğçe Aral, sosyal medya paylaşımıyla gündeme oturdu.

1 / 12 En uzun bacaklı manken Tuğçe Aral'ın 'popo' paylaşımı olay oldu!

Tuğçe Aral, zaman zaman sosyal medyadan paylaştığı cesur pozlarla biliniyor. Önceki gün ise hem küvet pozunu hem de makyajsız fotoğrafını paylaşan Aral, takipçilerinden yine büyük beğeni toplamayı başardı.

2 / 12 En uzun bacaklı manken Tuğçe Aral'ın 'popo' paylaşımı olay oldu!

1991 doğumlu olan Aral, paylaştığı bu fotoğrafla kısa süre içinde 20 bin beğeni aldı. Tuğçe Aral'ın yoruma kapalı olarak paylaştığı bu fotoğrafın altına yaptığı açıklama ise "Makyaj yok, popo var" oldu.

3 / 12 En uzun bacaklı manken Tuğçe Aral'ın 'popo' paylaşımı olay oldu!

Tuğçe Aral kimdir? İlkokul, orta okul ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlayan Aral, Çemberlitaş Kız Lisesi Yabancı Dil bölümünün ardından Kocaeli Üniversitesinde lisans eğitimine devam etti.

4 / 12 En uzun bacaklı manken Tuğçe Aral'ın 'popo' paylaşımı olay oldu!

Çeşitli kurumlarda stajyer İngilizce öğretmenliği yaparak hem iş hayatına hem de öğrenim hayatına katkı sağladı. Üniversite eğitiminin ardından bir süre daha İstanbul’da İngilizce öğretmenliği yapamaya devam etti.

5 / 12 En uzun bacaklı manken Tuğçe Aral'ın 'popo' paylaşımı olay oldu!

2010 yılında çeşitli ufak çaplı defilelere çıkarak modellik kariyerine adım attı. Bu arada birçok tanınmış modacının özel tasarım defilelerinde ve Houte Couture defilelerde podyuma çıktı.

6 / 12 En uzun bacaklı manken Tuğçe Aral'ın 'popo' paylaşımı olay oldu!

Profesyonel modellik kariyerine ise 2013 yılında katıldığı Best Model Of Turkey güzellik yarışması ile başladı. Yarışmayı derece ile kazanan Tuğçe Aral, Türkiye’nin Best Swimsuit’i seçildi.

7 / 12 En uzun bacaklı manken Tuğçe Aral'ın 'popo' paylaşımı olay oldu!

Yine aynı yıl Tiyatro/Diksiyon ve Sunuculuk kurslarına giderek eğitim aldı. Son olarak 2014 yılında Miss Freedom Of Turkey yarışmasına katıldı. Yarışmada dereceye girerek birinci seçildi.

8 / 12 En uzun bacaklı manken Tuğçe Aral'ın 'popo' paylaşımı olay oldu!

Daha sonra Balkanlarda düzenlenen 2 ayrı modellik yarışmasının jüriliğini yaptı. Modellik kariyeri boyunca hem yurt içi hem de yurt dışında birçok ünlü markanın katalog çekimlerinde ve defilelerinde boy göstermiştir.

9 / 12 En uzun bacaklı manken Tuğçe Aral'ın 'popo' paylaşımı olay oldu!

Aral'ın, geçtiğimiz ay Jennifer Lopez'e özenerek verdiği bu pozu çok konuşulmuştu.

10 / 12 En uzun bacaklı manken Tuğçe Aral'ın 'popo' paylaşımı olay oldu!

11 / 12 En uzun bacaklı manken Tuğçe Aral'ın 'popo' paylaşımı olay oldu!





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap