SON DAKİKA


Foto Galeri > Hatay hayalet şehre dönüştü

Hatay hayalet şehre dönüştü

21 Şubat 2023 Salı - 14:36

Hatay hayalet şehre dönüştü

1 / 8 Hatay hayalet şehre dönüştü

Hatay’da dün gece 3 dakika arayla meydana gelen 6.4 ve 5.8 şiddetindeki depremlerin ardından kentte hasar almış birçok bina yıkıldı. Enkaza dönüşen şehir havadan dron ile görüntülendi.

2 / 8 Hatay hayalet şehre dönüştü

6 Şubat’ta merkez üssü Kahramanmaraş meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremlerde Hatay’da çok sayıda bina çökerken birçok binada ağır hasar alıp kullanılmaz hale gelmişti.

3 / 8 Hatay hayalet şehre dönüştü

Defne ilçesinde 6.4 ve SamaDefne ilçesinde 6.4 ve Samandağ ilçesinde 5.8 şiddetindeki depremlerin ardından birçok hasarlı binada yıkılma meydana geldi. Depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, dün gece meydana gelen depremlerin ardından şehir hayalet şehre döndü. Terkedilmiş sokaklar, yıkılmış binalar havadan görüntülendi.ndağ ilçesinde 5.8 şiddetindeki depremlerin ardından birçok hasarlı binada yıkılma meydana geldi. Depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, dün gece meydana gelen depremlerin ardından şehir hayalet şehre döndü. Terkedilmiş sokaklar, yıkılmış binalar havadan görüntülendi.

4 / 8 Hatay hayalet şehre dönüştü

Binaların enkazları yollara dökülürken, şehrin aldığı hasar dron kamerasıyla kaydedildi.

5 / 8 Hatay hayalet şehre dönüştü

7 / 8 Hatay hayalet şehre dönüştü

8 / 8 Hatay hayalet şehre dönüştü





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap