SON DAKİKA


Foto Galeri > Hayranlık duyulası 11 model

Hayranlık duyulası 11 model

15 Mart 2019 Cuma - 16:07

Moda endüstrisi günümüzde gittikçe değişmeye devam ediyor. Geçmişte popüler olan oyuncakların yerini, şimdi gerçekleri aldı.

1 / 9 Hayranlık duyulası 11 model

BeeMelvnin, Gambiya'dan geliyor ve şaşırtıcı görüntüsü çok dikkat çekiyor. Açık saçları ile birleşen koyu teni, olduça etkileyici görünüyor. Instagram sayfasında 400.000'den fazla takipçisi var.

2 / 9 Hayranlık duyulası 11 model

Molly Bair sosyal medyada "Alien Girl" olarak biliniyor. Olağandışı bir yüze sahip olmasıyla dikkatleri üzerine topluyor.

3 / 9 Hayranlık duyulası 11 model

Transseksüel model Casil McArthur "Olmak istediğiniz kişi olmak çok cesaret ister" diyor. Casil bir kadın olarak doğdu, ancak 16 yaşındayken moda endüstrisinde erkek olarak çalışmaya başladı.

4 / 9 Hayranlık duyulası 11 model

Adwoa Aboah, samimiyetinden dolayı cazip gelen bir model. Pistte olduğu her seferde, kim olduğunu, mükemmel olmaktan daha çok önemsediğini kanıtlıyor.

5 / 9 Hayranlık duyulası 11 model

Scarlett Costello'un kaşları en önemli özellikleri. Okuldayken ona gülen arkadaşları şimdilerde onu Teen Vogue ve Cosmopolitan'da görüyor.

6 / 9 Hayranlık duyulası 11 model

Büyük beden manken Isabel Hendrix saç rengini değiştirmeyi seviyor ve modanın kurallara uymaması gerektiğinden emin.

7 / 9 Hayranlık duyulası 11 model

Diana Veras vücudu ve saçları ile gurur duyuyor. Selülitlerini gizlemiyor ve trendleri takip etmiyor. Güzel model Harper's Bazaar ve Teen Vogue'un kapaklarında da göründü.

8 / 9 Hayranlık duyulası 11 model

Avusturya’dan gelen bu genç model, modanın kendisini ve kendisini insan olarak ifade etmenin bir yolu olduğunu söylüyor.

9 / 9 Hayranlık duyulası 11 model

Asi Jazzelle Zanaughtti, görünüşünü değiştirmeyi seven bir model. Karakterini göstermekten de korkmuyor. Bu cesaret onu bir yıldız ve bugünün en parlak modellerinden biri yaptı.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap