SON DAKİKA


Foto Galeri > Oscar'daki tek Türk: Nevzat Aydın

Oscar'daki tek Türk: Nevzat Aydın

25 Şubat 2019 Pazartesi - 17:05

1 / 5 Oscar'daki tek Türk: Nevzat Aydın

Yemeksepeti'nin kurucusu ve CEO'su Nevzat Aydın, Oscar Ödülleri'nin hemen ardından düzenlenen Vanity Fair Oscar Partisi'nin davetlilerinden biriydi. Aydın, dünyaca ünlü yıldızlarla çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

2 / 5 Oscar'daki tek Türk: Nevzat Aydın

Bu yıl 91'incisi düzenlenen Oscar Ödülleri, dün gece düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Ünlü konukların akın ettiği gecede, Türkiye'den katılan isim ise, ünlü iş insanı Nevzat Aydın'dı.

3 / 5 Oscar'daki tek Türk: Nevzat Aydın

Yemeksepeti'ni kuran ve 2015 yılında 589 milyon dolara satan Nevzat Aydın, önce Vanity Fair Oscar Partisi davetiyesini Instagram'dan paylaşarak "Heyecanlıyım" notunu düştü.

4 / 5 Oscar'daki tek Türk: Nevzat Aydın

Aydın, seçkin isimlerin katıldığı partide, birbirinden ünlü isimlerle fotoğraflar çektirerek sosyal medya hesabından paylaştı.

5 / 5 Oscar'daki tek Türk: Nevzat Aydın

Kendall Jenner, Willem Dafoe, Kobe Bryant, aJason Statham ve bu yıl BlacKkKlansman filmindeki performansıyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar adayı olan Adam Driver ile fotoğraf çektirdi.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap