SON DAKİKA


Foto Galeri > Trabzon yeni otogarı bu gece açılıyor

Trabzon yeni otogarı bu gece açılıyor

22 Ekim 2023 Pazar - 17:55

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun vizyon projeleri arasında yer alan Trabzon Şehirler Arası Otobüs Terminali, bu gece 00.01 itibarıyla faaliyete geçiyor.

1 / 8 Trabzon yeni otogarı bu gece açılıyor

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun vizyon projeleri arasında yer alan Trabzon Şehirler Arası Otobüs Terminali, bu gece 00.01 itibarıyla faaliyete geçiyor.

2 / 8 Trabzon yeni otogarı bu gece açılıyor

Her kesim tarafından çok beğenilen otogarı Trabzon’a kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Zorluoğlu, “Yeni otogar şehrimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

3 / 8 Trabzon yeni otogarı bu gece açılıyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon halkı tarafından uzun yıllardır yıkılması istenen ve adeta kanayan yara haline gelen otogar meselesine öncelik vermiş, şehre yakışacak projeyi hayata geçirmek için hemen harekete geçmişti. Geçen sürede her şeyin en ince detayına kadar düşünüldüğü Trabzon Şehirler Arası Otobüs Terminali, bu gece 00.01 itibarıyla hizmet vermeye başlayacak.

4 / 8 Trabzon yeni otogarı bu gece açılıyor

Trabzon’a çok güzel ve konforlu bir yapı kazandırdıklarını dile getiren Başkan Zorluoğlu, “Büyük bir titizlikle çalışmalarını tamamladığımız, tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek nitelikteki yeni otogarımız, bu gece itibarıyla hizmet vermeye başlayacak.

5 / 8 Trabzon yeni otogarı bu gece açılıyor

Her kesim tarafından beğeni kazanan otogarın önünde de geniş bir rekreasyon alanı bulunmaktadır. Bir otogarın ötesinde, insanların gelip vakit geçirecekleri mekân olarak tasarlandı. Vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamaması için eski otogardan yeni otogara transfer hizmeti verilecektir. Yeni Trabzon Şehirler Arası Otobüs Terminalimiz şehrimize ve hemşehrilerime hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

7 / 8 Trabzon yeni otogarı bu gece açılıyor

8 / 8 Trabzon yeni otogarı bu gece açılıyor





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap