SON DAKİKA


Foto Galeri > Trabzonspor lige döndü!

Trabzonspor lige döndü!

23 Şubat 2019 Cumartesi - 11:04

1 / 10 Trabzonspor lige döndü!

Trabzonspor'un eski futbolcularından Erman Özgür, bordo mavililerin 3-1'lik Göztepe galibiyetini değerlendirdi. Erman Özgür'ün Fanatik'teki köşe yazısı şöyle;

2 / 10 Trabzonspor lige döndü!

Maç başlangıcında birbirine oyun olarak üstünlük sağlayamayan 2 takım, final pasları ve hücum organizasyonlarında da vasatı aşamadı. Oyun adeta bir başrol oyuncusu arıyordu. Yusuf sahneye çıktı.

3 / 10 Trabzonspor lige döndü!

Kendi başlattığı atakta karşı karşıya kaldı ama gol ikili oyunun diğer kahramanı Rodallega’ya nasip oldu.

4 / 10 Trabzonspor lige döndü!

Pozisyon vermediği büyük bölümün sonunda Hosseini, Göztepe’nin imdadına yetişip anlamsız bir penaltı ile oyunu dengeledi. Ancak Trabzonspor çok çabuk tepki verip Abdülkadir Parmak’ın harika golü ile skoru tekrar lehine çevirdi.

5 / 10 Trabzonspor lige döndü!

90’da ise organize gelişen atakta Göztepeli Kadu, topu kendi kalesine yollayarak farkın açılmasına neden oldu. Sonuç olarak Trabzonspor, maçı kazanarak lige geri döndü.

6 / 10 Trabzonspor lige döndü!

Trabzon için hedef ne olmalı? Artık şampiyonluk stresi falan yok. Sadece iyi futbol ve oynadığı oyundan keyif alma çabası bile Trabzonspor’u ilk 5’in içinde tutacaktır.

7 / 10 Trabzonspor lige döndü!

Sosa’nın gelişi ile beraber Yusuf ve Abdülkadir’in performansları arttı. Liderlik konusunda Yusuf takımının önde sorumluluk alan oyuncusu olarak da en fazla göze batan isim oldu.

8 / 10 Trabzonspor lige döndü!

Ünal Karaman elinde sağlıklı kim varsa sahaya sürmüştü. Kulübesi neredeyse tam takır ve hamleleri kısıtlıydı. Ancak buna rağmen gecenin kazanan antrenörü olmayı başardı. Kemal Özdeş ise tam anlamıyla hayal kırıklığı yaratmaya devam etti.

9 / 10 Trabzonspor lige döndü!

Genç stoper Hüseyin’in soğukkanlı ve kolay oyundan düşmeyen görüntüsü yine dikkat çekti.

10 / 10 Trabzonspor lige döndü!





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap