SON DAKİKA


Foto Galeri > Trabzonspor'da kimler geldi? kimler gitti?

Trabzonspor'da kimler geldi? kimler gitti?

10 Şubat 2024 Cumartesi - 10:50

Trabzonspor'da kimler geldi? kimler gitti?

1 / 7 Trabzonspor'da kimler geldi? kimler gitti?

Trabzonspor ara transfer dönemini Meunier transferi ile kapattı.Trabzonspor ara transfer döneminde neler yaptı, kimler geldi kimler gitti? İşte bordo mavililerin transfer raporu

2 / 7 Trabzonspor'da kimler geldi? kimler gitti?

Trabzonspor, Borussia Dortmund ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Thomas Meunier'i kadrosuna kattığını duyurdu.Bordo - mavililerden yapılan açıklamada, "Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Thomas Andre Meunier’un kulübümüze transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır." denildi.

3 / 7 Trabzonspor'da kimler geldi? kimler gitti?

Trabzonspor, sezon başında kadroya katılan Tonio Teklic'in kiralık olarak takımdan ayrıldığını bildirdi. Trabzonspor, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirimde bulundu. Bordo mavili takımın yaptığı bildiride Tonio Teklic'in Fatih Karagümrük'e kiralandığı belirtildi.

4 / 7 Trabzonspor'da kimler geldi? kimler gitti?

Trabzonspor'da flaş bir ayrılık gerçekleşti. Bordo-mavililer, Dimitrios Kourbelis'i Vavacars Karagümrük'e kiraladı. Kourbelis, Rayyan Baniya transferinden kalan borca karşılık sezonun ikinci yarısında Fatih Karagümrük'e kiralandı.

5 / 7 Trabzonspor'da kimler geldi? kimler gitti?

Bordo-mavili ekip, Danimarkalı oyuncusu Jens Stryger Larsen'in sözleşmesinin karşılıklı feshedildiğini duyurdu

6 / 7 Trabzonspor'da kimler geldi? kimler gitti?

Trabzonspor, Anastasios Bakasetas'ın ayrılığını duyurdu. Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan açıklamada, futbolcunun 31 Mayıs 2023 tarihinde bitecek sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği belirtildi.

7 / 7 Trabzonspor'da kimler geldi? kimler gitti?

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, Trabzonspor'dan Abdülkadir Ömür'ü kadrosuna kattığını duyurdu.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap