SON DAKİKA


Foto Galeri > Trabzonsporlu Ekuban, ülke basınına konuştu...

Trabzonsporlu Ekuban, ülke basınına konuştu...

27 Mart 2019 Çarşamba - 15:56

Trabzonspor’un Leeds United’den kiraladığı Caleb Ekuban, gösterdiği performansla ilk defa Gana Milli Takımına seçilirken burada da kendisine güvenenleri haksız çıkarmadı.

1 / 5 Trabzonsporlu Ekuban, ülke basınına konuştu...

Gana Milli Takımının Afrika Uluslar Kupasında 1-0 kazandığı Kenya ile oynanan maçın galibiyet golünü atan isim olan Ekuban, Moritanya ile oynan ve 3 – 1 kazanılan dostluk maçında da gol atma başarısı gösterdi.

2 / 5 Trabzonsporlu Ekuban, ülke basınına konuştu...

Ülkesinde de dikkatleri üzerine çeken Ekuban, 2019 Haziran ayında Mısır’da oynanacak Afrika Uluslar Kupasında, Gana Milli Takım kadrosunda olmanın hayalini kurduğunu açıkladı.

3 / 5 Trabzonsporlu Ekuban, ülke basınına konuştu...

Milli Takım kariyerine iyi bir başlangıç yapan Ekuban’ı Antrenör Kwesi’nin kupaya götürmesi beklenirken, bordo-mavili oyuncu “Herkes Afrika Uluslar Kupası gibi harika bir turnuvada yer almak istiyor ve bende bu takımın parçası olmak istiyorum. Tabi ki kaçırmak benim için iyi olmayacak ama üzülmeyece

4 / 5 Trabzonsporlu Ekuban, ülke basınına konuştu...

Bu diğer oyuncuların daha iyi performans göstereceği anlamına gelecektir ve belki bir daha ki sefere şansım olacaktır” dedi.

5 / 5 Trabzonsporlu Ekuban, ülke basınına konuştu...

Trabzonspor, Ekuban için sezon sonunda Leeds Uniter ile yapılan anlaşma çerçevesinde satın alma opsiyonunu kullanmayı planlıyor...





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap