SON DAKİKA


Foto Galeri > Trabzonspor'un 14 puanlık hakem kabusu!

Trabzonspor'un 14 puanlık hakem kabusu!

11 Şubat 2019 Pazartesi - 14:10

1 / 10 Trabzonspor'un 14 puanlık hakem kabusu!

Galatasaray maçında hakem Ümit Öztürk'ün verdiği kararlardan dolayı adeta infila yaşayan Trabzonspor, bu sezon hakem hatalarından dolayı en çok kendilerinin muzdarip olduğunu savundu. İşte bordo-mavililerin isyan ettiği pozisyonlardan bazıları

2 / 10 Trabzonspor'un 14 puanlık hakem kabusu!

Süper Lig'de bu sezon hemen her takım hakem hatalarından muzdarip olurken, birçok teknik adam da bu duruma tepki gösteriyor. Ancak hakem hatalarından canı en fazla yanan takımların başında ise Trabzonspor yer alıyor.

3 / 10 Trabzonspor'un 14 puanlık hakem kabusu!

Bordo mavililerin tam 11 puanı hatalı hakem kararlarıyla heba oldu. İşte Trabzonspor'un maruz kaldığı hakem hataları:

4 / 10 Trabzonspor'un 14 puanlık hakem kabusu!

Göztepe, HÜSEYİN GÖÇEK (0-0) Bu maçta Tanju Kayhan'ın 80. dakikada N'Doye'un kasığına ve karnına doğru ayağının tabanıyla yaptığı sert faul, hakem Göçek tarafından sarı kartla geçiştirildi.

5 / 10 Trabzonspor'un 14 puanlık hakem kabusu!

F.Bahçe, ALİ PALABIYIK (1-1) Fernandao'nun orta sahada Abdülkadir'e attığı sert tekme sarı kart olarak değerlendirildi. Trabzonsporlular uzun süre kırmızı kart itirazında bulundu. Alper'in faulü sonrasında auta çıkan topuna Ali Palabıyık korner verdi

6 / 10 Trabzonspor'un 14 puanlık hakem kabusu!

BURSASPOR, HALİS ÖZKAHYA (1-0) Trabzonspor bu maçta üç penaltı bekledi. 31. dakikada Burak, kaleci Harun'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı. Bu pozisyonda Trabzonsporlular penaltı beklerken, hakem Halis Özkahya devam ettirdi.

7 / 10 Trabzonspor'un 14 puanlık hakem kabusu!

Hakem Kalkavan, her iki takım için de tartışmalı pozisyonlara imza attı.

8 / 10 Trabzonspor'un 14 puanlık hakem kabusu!

OSMANLISPOR, ÜMİT ÖZTÜRK (4-3) Castillo'nun kafasına bir tekme darbesi geldi ancak hakem pozisyonun, mücadele içerisinde gerçekleştiği gerekçesiyle kırmızı kart göstermedi.

9 / 10 Trabzonspor'un 14 puanlık hakem kabusu!

BEŞİKTAŞ, FIRAT AYDINUS (2-2) En tartışmalı hakem hatalarının yaşandığı maçlarından birisi de Beşiktaş ile oynandı. Talisca'nın orta sahada Kucka'ya yaptığı sert müdahaleye hakem Fırat Aydınus, kart dahi göstermedi.

10 / 10 Trabzonspor'un 14 puanlık hakem kabusu!

GALATASARAY 3-1 (ÜMİT ÖZTÜRK) Trabzonspor'u infial noktasına getiren ve "katedildik" açıklamasını yaptıran maçlardan en kritiği Galatasaray maçı oldu.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap