SON DAKİKA



Haber > Gündem > Samsun'da yere düşen 100 lirayı alıp cebine koyan adam gözaltına alındı

Samsun'da yere düşen 100 lirayı alıp cebine koyan adam gözaltına alındı

25 Mart 2019 Pazartesi - 12:19




Samsun'da bir kişi markette yere düşürülen 100 lira parayı gizlice alıp cebine koyup evine gidince polis tarafından gözaltına alındı.





Olay, Samsun'un Atakum ilçesi İstiklal Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, inşaat işçisi Ünal T. (30), alışveriş için gittiği marketin içinde cebinde 100 lira parayı yere düşürdü.

GÖZALTINA ALINDI

Bu sırada Ünal T.'nin arkasından gelen Y.K. (45) yerde gördüğü parayı ayağı ile gizleyip daha sonra yerden alıp cebine koyarak marketten ayrıldı. Güvenlik kamerası görüntüsünde bir kişinin parayı alıp cebine koyduğu tespit edilince olay polise haber verildi. Denizevleri Polis Merkezi ekipleri güvenlik kamerası görüntüsünden yola çıkarak yaptıkları çalışmalarda Y.K.'yi evinde yakalayarak gözaltına aldı. Polisteki sorgusu tamamlanan Y.K., Samsun Adliyesine sevk edildi.

ESENYURT'TA DA BENZER BİR OLAY YAŞANMIŞTI

Esenyurt'ta bir markete alışveriş için gelen 10 yaşındaki çocuk reyonların arasında gezerken, cebindeki 100 lirasını düşürmüş, tam o sırada arkasında bulunan yaşlı bir adam yavaşça parayı alarak uzaklaşmıştı. 'Pes' dedirten o anlar güvenlik kamerasınca kaydedilmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap