SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Sen Anlat Karadeniz'in Nefes'i diziden ayrılıyor mu? Açıklama geldi...

Sen Anlat Karadeniz'in Nefes'i diziden ayrılıyor mu? Açıklama geldi...

07 Nisan 2019 Pazar - 11:36




Sen Anlat Karadeniz'in başrol oyuncusu İrem Helvacıoğlu'nun diziden ayrıldığı iddia edilmişti. Film ekibinden açıklama geldi.





ATV'de ekranlara gelen ve çekimleri Trabzon'da devam eden Sen Anlat Karadeniz'de başrol karakter olan Nefes'i canlandıran İrem Helvacıoğlu'nun diziden ayrılacağı iddia edilmişti. Bu iddia üzerine Sen Anlat Karadeniz'in yapım şirketi Sinegraf açıklama yayınladı. Peki Sen Anlat Karadeniz'in Nefes'i İrem Helvacıoğlu diziden ayrılacak mı?

İşte o açıklama

"Değerli Sen Anlat Karadeniz izleyicilerimize duyurumuzdur.

Nefes karakterine hayat veren oyuncumuz İrem Helvacıoğlu'nun diziden ayrılmasıyla ilgili çıkan haberler asılsızdır. Lütfen bu tür haberlere itibar etmeyiniz.

Katılacak yeni oyuncularımız, hikayemize yeni açılımlar kazandırmak için katılan karakterlerdir. 


Sen Anlat Karadeniz ilgili merak ettiğiniz her şeyi resmi hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Sosyal medya üzerinden yapılacak her spekülasyon, dizimize ve karakterlerimize zarar verecektir. Bu husuta gösterdiğiniz hassasiyete teşekkür ederiz."

Sen Anlat Karadeniz 47. bölüm fragmanı

  Son bölümde neler olmuştu? Murat, Nazar tarafından düğünde terk edilmiş olmanın şokundadır. İntiharı bile düşünen Murat'ı Tahir durdurur. Omuz omuza veren Kaleli erkekleri birbirlerine en büyük destektir. Fikret, Vedat'ın pisliklerini temizlemeye kaldığı yerden devam ederken karşısına çıkan bilgi hem Nefes'i hem Tahir'i ilgilendirmektedir. Nefes ve Tahir'in aşkları sonunda meyvesini verir. Nefes hamiledir, ancak Vedat giderayak bir sürpriz yapmış ve Tahir'in eline yeni bir bomba bırakmıştır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap