SON DAKİKA



Haber > Magazin > Jennifer Lopez modanın da kraliçesi oldu

Jennifer Lopez modanın da kraliçesi oldu

18 Nisan 2019 Perşembe - 14:30




Jennifer Lopez çok uzun yıllardır pop müziğin en sevilen sesleri arasında gösteriliyor. Lopez bu günlere gelirken giyimiyle de çok beğeniliyor ve artık modanın kraliçesi sıfatını da almış durumda...





Popun divası Jennifer Lopez (49) modanın prestijli kurumu Amerikan Moda Tasarımcıları Derneği (CFDA) tarafından ‘Yılın İkonu’ seçildi.
Lopez, son bir yıl boyunca yaptığı seçimlerle modaya ilham verdi.
Şarkıcı, ödülünü 3 Haziran’daki görkemli törenle alacak. Aynı ödül, daha önce Beyonce, Rihanna gibi yıldızlara verilmişti.
Lopez ilerleyen yaşına rağmen güzelliğini korumak, fit kalmak ve performansını düşürmemek için arı gibi çalışmasıyla tanınıyor.
Lopez, bedenine yaptığı bu yatırımı ödül törenlerinde, konserlerinde ve kırmızı halı geçişlerinde seçtiği harika tasarımlarla da taçlandırıyor.



Yıllar içinde modanın değişimini çok iyi gözlemleyen Lopez her zaman en gözde modacılarla çalışıyor ve her giydiği kıyafetle moda dünyasına damga vurmayı başarıyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap