SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kendall'a Kennedy'lerden talip çıktı

Kendall'a Kennedy'lerden talip çıktı

17 Nisan 2019 Çarşamba - 11:59




O dünyanın en çok kazanan modeli ve en gözde bekarlarından biri. Güzeller güzeli Kendall Jenner tüm dünyadan milyonlarca erkeğin düşlerini süslüyor. Ancak bunların arasında bir isim öne çıkıyor...





Geçen yılı, "en çok kazanan model" olarak kapatan Jenner'a uzaktan uzağa bakıp onu seven "tanıdık" biri ortaya çıktı.

Bu genç adamın "tanıdık" diye nitelendirilmesinin nedeni mensup olduğu aile. Kendall Jenner'ı uzaktan uzağa sevdiği konuşulan bu genç adamın adı John Bouvier Kennedy Schlossberg, ya da kullandığı adıyla "Jack" Schlossberg. Uzun adından da anlaşılacağı üzere genç adam, ABD'nin en ünlü ailelerinden biri olan Kennedy ailesine mensup. 

26 yaşındaki Jack Kennedy Schlossberg, ABD'nin 35'inci başkanı John F. Kennedy ve Jacqueline Kennedy Onassis'in kızı Caroline Kennedy'nin oğlu. Yani bir suikaste kurban gidip hayatını yitiren John F. Kennedy'nin torunu. 

Caroline Kennedy'nin Edwin Schlossberg ile evliliğinden dünyaya gelen Jack Kennedy Schlossberg'in 28 ve 30 yaşlarında iki tane de ablası bulunuyor. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap