SON DAKİKA



Haber > Magazin > Önce bikinisini sonra eşini paylaştı

Önce bikinisini sonra eşini paylaştı

08 Mayıs 2024 Çarşamba - 12:50




Durmadan çocuk doğuruyordu... Önce kendi bikinisi, sonra kocasının üstsüz pozu!





Onlar son dönemde gösteri dünyasının en çok konuşulan çiftlerinden. Bunun nedeni de ardı ardına çocuk sahibi olmaları ve bu konuda yapıkları açıklamalar...  

Ünlü şarkıcı ve sporcu eşi, bu yılın ikinci ayında dördüncü bebeklerine kavuştu.

Oysa ünlü şarkıcı, bu son hamileliği başlayana kadar kocasına artık bebek istemediği konusunda yalvardığını da saklamamıştı.

Sonuç olarak dördüncü bebekten sonra çift de anlaşmaya vardı ve çocuk defterini tamamen kapattı.

Artık son bir kez anne olan ünlü şarkıcı zaman zaman bebek yüzünden uykusuz kaldığını söylese de sosyal medya hesabı üzerinden evinden manzaralar sunmaktan da geri kalmıyor.

Bir bakalım kim bu ünlü çift ve çok çocuklu evlerinde neler yaşanıyor.

KOCASINI ÇAMAŞIR KATLARKEN GÖRÜNTÜLEDİ 

Bebek maceralarıyla kamuoyunun gündemini epeydir meşgul eden bu ünlü çift; şarkıcı Jessie James Decker ile emekli Amerikan futbolu yıldızı kocası Eric Decker.

Ünlü çift, Jessie James'in artık bu işe bir son verilmesini istediğini söylemesine rağmen geçen şubat ayında dördüncü bebeklerini kucaklarına almıştı. 

Jessie James Decker Instagram sayfasından kocasının üstsüz bir şekilde çamaşır katlarken çekilen bir videosunu paylaştı. Şarkıcının bu paylaşımına da Marvin Gaye'in Get's Get In On adlı parçası eşlik etti. 

ESKİ HALİNE DÖNMEYE ÇALIŞIYOR 

Jessie James Decken geçen hafta sonu da dördüncü kez doğum yaptıktan sonra değişen fiziksel görünümüne ilişkin bir paylaşım yapmış ve bu paylaşım da çok konuşulmuştu. 

Kocası Eric Decker ile evliliğinden sürpriz bir şekilde hamile kalıp dördüncü bebeğini de dünyaya getiren Decker, şimdi yeni hayatına alışmaya ve bedenini eski haline getirmeye uğraşıyor.

Bu uğurda yaptıklarını da kendisiyle ilgili her gelişmeyi ayrıntısıyla paylaştığı sosyal medya hesabından yapıyor Jessie James Decker. Samimiyetinin son örneklerinden birini de yeni Instagram paylaşımıyla sergiledi.

Şarkıcılıktan sonra plaj giyimi koleksiyonu hazırlayarak yeni bir alana da adım atan Decker kendi imzasını taşıyan bikiniyle çekilen iki tane fotoğrafını paylaştı.

Ardından da doğum sonrası eski fiziksel görünümüne kavuşmak için verdiği mücadeleyi anlattı. Kendisi gibi doğumdan sonra bedeniyle yeniden barışmaya çalışan hemcinslerine seslendi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap