SON DAKİKA



Haber > Medya > Survivor All Star'da Haftanın Eleme Adayı Belli Oldu

Survivor All Star'da Haftanın Eleme Adayı Belli Oldu

07 Mayıs 2024 Salı - 12:07




Survivor All Star 2024'te Haftanın yeni Eleme Adayı Belli Oldu





Dün akşam Survivor 105. bölüm 3. eleme adayı kim oldu, eleme potasına kim gitti? Dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu

Survivor kim eleme adayı oldu? sorusunun cevabı, dün gece belli oldu. Tansiyonun bir an olsun düşmediği Dominik'te büyük final için geri sayım başlarken; kırmızı ve mavi takım Survivor All Star'ın 6 Mayıs tarihli 105. son bölümünde, haftanın 3. ödüllü dokunulmazlık oyunu için parkura çıktı. Güç ve dengenin önemli olduğu Survivor dokunulmazlık oyunda mavi takım kazanarak kendisini garanti altına aldı. Kırmızı takımda ise erkek yarışmacılar eleme oylamasına çıktı. Sercan, Hilmi Cem ve Atakan'ın isimlerinin yazıldığı Survivor eleme potasında 3. eleme adayı netlik kazandı. Diğer yandan dokunulmazlık oyunu sırasında Damla'nın yaşadığı talihsizlik korkuttu. Peki, 6 Mayıs 2024 Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte, haftanın 3. eleme adayı ve yeni bölüm fragmanı.

BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


SURVİVOR'DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Haftanın 3. dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takımda konsey toplandı. Yarışmacılar ilk olarak adadan gitmesini istedikleri isimler için oylarını verdi. Yapılan oylama sonucu Hilmi Cem 1 oy, Atakan 1 oy, Sercan 4 oy aldı. Bu sonuçla Survivor'da 3. ve son eleme adayı Sercan olarak belirlendi.

 

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap