SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 22.04.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 22.04.2019

22 Nisan 2019 Pazartesi - 11:13




Olaylar ve Yaşananlar | 22.04.2019





 REVİ’NİN ANNE ACISI

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’nin annesi Hüsniye Revi 83 yaşında yaşamını yitirdi. Hüsniye Revi dün Ortahisar Yeşilvadi Mahallesi Merkez Camii’nde ikindi namazı sonrası kılanan cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Başkan Revi, acısını paylaşan herkese teşekkür etti. Biz de Revi’ye başsağlığı, merhum Hüsniye Revi’ye Allah’tan rahmet diliyoruz. CORA’DAN REVİ’YE TAZİYE, TERÖRE LANET MESAJI

AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora, annesi vefat eden AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi için taziye mesajı yayımladı. Cora, mesajında şu ifadelere yer verdi: “AK Parti Trabzon İl Başkanımız Sayın Haydar Revi Bey'in kıymetli anneleri Hüsniye Revi Hanımefendinin vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah'tan rahmet, başta başkanımız olmak üzere kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim. Mekanı cennet, makamı yüce olsun.”

TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNÜ LANETLİYORUM

Milletvekili Salih Cora, dün ayrıca Sri Lanka’da yaşanan terör saldırısı ile ilgili olarak kınama ve taziye mesajı yayımladı. Cora, “Dünyanın herhangi bir yerinde saldırı olunca ‘terör’, ülkemizde askerimize ve masum insanlara bir saldırı olunca ‘operasyon’ ifadesi kullanılmamalıdır. Teröre karşı tüm insanlık kenetlenmelidir. Terörün dili, milliyeti, dini, imanı, mezhebi yoktur. Hep masum insanları hedef alır. Aynı şiddetle kınanmalı, aynı hiddetle karşı çıkılmalıdır. Sri Lanka'da, Paskalya Bayramı sırasında masum insanları hedef alan terör saldırısını şiddetle kınıyorum. İnsanlığa kasteden her türlü terörü lanetliyor, Sri Lanka'nın acısını paylaşıyorum” ifadelerini kullandı.

TRABZON İNSANI VEFALIDIR

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Trabzonlu Ekrem İmamoğlu’nun babası ANAP Trabzon Merkez ilçe eski başkanı Hasan İmamoğlu, oğlunun başkanlığa seçilmesinin ardından Trabzon’da insanların sokağa dökülüp horon oynamasını, “Horon oynamaları bir vefa göstergesidir. Bizim insanımız doğup büyüdüğü şehri unutmayanı asla unutmaz” sözleriyle değerlendirip ilgiye teşekkür etti.

TEKEL BİNALARI

Trabzon’un Akçaabat-Düzköy yolu üzerinde bulunan, İstiklal Üniversitesi’ne tahsis edilen eski tekel binaları önce KTÜ’ye, şimdi de Emniyet Genel Müdürlüğüne tahsis edildi. Edindiğimiz bilgiler ışığında, 110 dönüm açık, 37 dönüm kapalı alanda kurulacak olan Özel Harekat Bölge Başkanlığında 1500 polis memuru konuşlanacak.

AŞIK VE USTAOĞLU

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ile eski bakan Eyüp Aşık’ın Ankara’daki karşılaşmasında anılar tazelendi. Vali Ustaoğlu, 1994 yılında Karabük Eskipazar kaymakamı iken, kendisini ziyaret eden dönemin Devlet Bakanı Eyüp Aşık’a brifing vermek istemiş. Ancak, Bakan Aşık, “Hükümet az önce istifa etti, benim bakanlığım düştü, siz daha sonra atanan bakana brifing verirsiniz” karşılığını vermiş.

FABRİKALARA SAHİP ÇIKILMIYOR

Trabzon Ticaret Borsası Meclis Üyesi Ahmet Güner, “Maalesef bizim insanımız ilimizdeki fabrikalarda üretilen mamulden çok dışarıdan gelen ve daha pahalı satılan mamulleri tercih ediyor. Kendi fabrikalarımızda üretilen mamulü alalım, bunlar da kapasite artırsın, daha fazla istihdam sağlasın demiyoruz, sonra da bu ilde neden fabrikalar kurulmaz diyor, biz önce mevcutlara sahip çıkalım” dedi.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap