SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Mücadele, demokrasi mücadelesidir

Mücadele, demokrasi mücadelesidir

26 Mart 2019 Salı - 14:41




CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Eyüpsultan'da Emel Bilenoğlu, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu. İki oğlu, üçüncüsü ben Kılıçdaroğlu. Bir de dördüncüsü Kaftancıoğlu. İstanbul'da hep beraber mücadele ediyoruz." dedi.





Eyüpsultan'da vatandaşlara hitap eden Kılıçdaroğlu, yarınları  vatandaşlarla beraber inşa edeceklerini belirterek, "Kardeşçe yaşayacağız. Kavga  etmeyeceğiz. Hiç kimseyi kötülemeyeceğiz. Bizim yolumuzda adalet ve güzellik var.  Biz güzellikleri, insan sevgimizi yüreğimizde taşıyoruz. İstedikleri iftirayı  atsınlar. İstedikleri kötülükleri yapsınlar." diye konuştu.
CHP'nin Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu'nun herkesi  kucaklayan bir belediye başkanı olacağını söyleyen Kılıçdaroğlu, şöyle devam  etti:

"Bütün amacı daha güzel bir Eyüpsultan. O en çok sizlere güveniyor.  Sizlerin vereceği her oy, daha güzel, daha huzurlu Eyüpsultan'ın kapılarını  sonuna kadar açacak. Ben ona güveniyorum, siz de ona güvenin. Eyüpsultan'da Emel  Bilenoğlu, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu. İki oğlu, üçüncüsü ben Kılıçdaroğlu. Bir  de dördüncüsü Kaftancıoğlu. İstanbul'da hep beraber mücadele ediyoruz.  Sorunlarınız var biliyorum. Mutfaklarda yangın var, işsizlik sorunu var  biliyorum. Bütün bunları aşabiliriz. Mücadele, demokrasi mücadelesidir. Sandığa  gideceğiz, oylarımızı vereceğiz."




Kılıçdaroğlu, "Eyüp Sultan'ın mekanında, mübarek bir mekandayız. O  güzellikleri bütün dünyaya tanıtacağız. Onu yapacak olan kişi Emel Başkan. Onu  size, sizi de Allah'a emanet ediyorum." diye konuştu.
CHP'nin Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu da, "İşsiz  arkadaşlarımıza iş bulacağız. Madde bağımlılığına izin vermeyeceğiz. Ben de yaşa  takılanlardanım. Onların da oyunu istiyoruz. Tüm dostların, tüm kadınların, tüm  annelerin oyunu istiyoruz." dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap