SON DAKİKA



Haber > Spor > Batlamaspor efsanesinin Mimarı Emrah Pekdemir

Batlamaspor efsanesinin Mimarı Emrah Pekdemir

01 Mayıs 2024 Çarşamba - 15:49




Batlamaspor Onursal Başkanı Emrah Pekdemir’in yıllar önce 2. Amatör Küme’de temellerini atarak başlattığı çalışmalar Abdullah Karakuz başkanlığında Batlamaspor’u Bölgesel Amatör Lig’e taşıdı.





GİRESUN amatörünün en köklü kulüplerinden biri olan Batlamaspor, 2023-2024 futbol sezonu sonunda Giresun Süper Amatör Küme şampiyonu olarak Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi. Batlamaspor’un elde ettiği bu büyük başarı, bütün Batlamalılarda çok büyük sevince yol açtı. Batlamaspor’un bu tarihi başarısının ardında Abdullah Karakuz başkanlığındaki yönetim kurulu, futbolcu kadrosu, teknik heyet ve taraftarlar kadar çok önemli bir ismin daha çok büyük katkısı var. O isim de Batlamaspor’un onursal başkanı Emrah Pekdemir’den başkası değil. Şöyle ki Emrah Pekdemir, Giresun 2. Amatör Küme’de devraldığı Batlamaspor’u oluşturduğu ekibiyle birlikte namağlup şampiyonlukla önce Giresun 1. Amatör Küme’ye hemen peşinden de Giresun Süper Amatör Küme’ye yükseltti. Batlamaspor’daki hizmet bayrağını en üst noktaya taşıdıktan sonra görevi Abdullah Karakuz ve ekibine devreden Emrah Pekdemir, onursal başkan olarak Batlamaspor’a dışarıdan destek vermeye devam etti. 2023-2024 futbol sezonu sonunda mutlu sona ulaşarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Batlamaspor, 2024-2025 sezonunda Giresun’u BAL’da temsil edecek.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap