SON DAKİKA



Haber > Spor > Otorite bozukluğu

Otorite bozukluğu

20 Mart 2016 Pazar - 09:28








Trabzonspor Medical Park, deplasmanda İstanbul BBSK ile karşılaştı. Ev sahibi ekip kümede kalmak için mücadele veriyor, Fırtına ise play-off aşkına kazanma mecburiyeti içinde. Hafta arası ‘sporcuların maaşları ve alacakları ödenmiyor’ diye sansasyon çıksa da; ödeme yaparak, olayı tatlıya bağlamışlar. Ligin 22. Haftasında Oynanan karşılaşmada dev adamlar, bu maçı kazanarak galibiyet sayısını 10 çıkarmak istedi fakat olmadı. Oyunun ilk iki dakikasında 6-0 öne geçen İstanbul ekibi 5 dakika sayı üretemedi.

Fırtına sayıları bularak 11-6 öne geçti. Ekiplerin birbirinden üstün taraftarları yok denecek kadar, şartları eşit durumda gözüktü. İlk periyot başa baş geçen karşılaşmada; ilk çeyrekte skor hep eşit oldu, konuk takım Trabzonspor MP, bu periyodu 17-16 önde kapattı. İkinci çeyrekte takımlar önlemlerini alarak bu periyoda başladılar. Karşılıklı atışlarla devam eden oyunda dakikalar ilerledikçe, Fırtına maça ağırlığını koymaya başladı. Zaten kalite anlamında üstün olan taraf, dakikalar ilerledikçe ağırlığını hissettirir. ‘Bu maçta da aynısı oldu’ derken, İstanbul ekibi toparlanarak soyunma odasına 41-38 önde gitti.

Trabzonspor MP sahipsiz bir takım gibi yönetim boşluğu içinde gözüküyor. İkinci yarıya önde başlayan taraf İstanbul BBSK oldu. Oyuna karşılıklı sayılarla başlandı. Trabzonspor MP diğer maçlara nazaran oyuna tutuk olarak devam etti. Fırtına’nın gelecek sezon iyi bir revizyona ihtiyacı var. İlk üç periyot takımlar birbirine üstünlük sağlamadan büyük mücadele içinde geçti.

Bu periyot da ev sahibi İstanbul BBSK’nin 66-62 üstünlüğü ile tamamlandı. Son periyota ev sahibi yine sayılarla başlayınca, Trabzonspor MP moralmen çöküntü içine girdi. Rakip farkı çift hanelere taşımış oldu. Oyunun sonuna doğru havlu atan Bordo-Mavili dev adamlar bozguna uğrayarak, hiç hesapta olmayan küme adayı İstanbul BBSK’ya 89-74 yenilerek, play-off adına büyük darbe aldı. Bundan sonra takımı kötü günler bekliyor. Karşılaşmanın en skorer ismi, 25 sayı üreten Hardy oldu

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap