SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon’un gururu Eymen İsa Köseoğlu

Trabzon’un gururu Eymen İsa Köseoğlu

04 Mayıs 2024 Cumartesi - 12:02




Trabzonlu sporcu 10 Yaş Genel Kategorisinde Eymen İsa Köseoğlu ise onuncu olarak Milli Takım Havuna girme hakkı elde etti.





2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası Antalya’da sona erdi.  20 – 27 Ocak tarihleri arasında Antalya’nın evi sahipliğinde düzenlenen 2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası büyük heyecana sahne olurken Türkiye’nin 81 ilinden ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden 2 bin 500’ü aşkın sporcu şampiyonluk için ter döktü. Trabzonlu sporcu 10 Yaş Genel Kategorisinde Eymen İsa Köseoğlu ise onuncu olarak Milli Takım Havuna girme hakkı elde etti. Birçok başarısı ile bugüne kadar Trabzon’un gururu olan Eymen İsa Köseoğlu gelecek vaat eden sporcular arasında yer alıyor. 

Gururlandıran dereceler

20-27 Ocak 2024 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Türkiye Küçükler-Yıldızlar Satranç Şampiyonası'nda Trabzonlu sporculardan;11 Yaş Genel Kategorisinde Murat Kutay Göktürk ikinci, 11 Yaş Kızlar Kategorisinde Zeynep Erva Özen altıncı ve 10 Yaş Genel Kategorisinde Eymen İsa Köseoğlu ise onuncu olarak Milli Takım Havuna girme hakkı elde ettiler. Trabzon Satranç İl Temsilciliğinden yapılan açıklamada; “ Şampiyonaya Küçükler Kategorisinde 28 ve Yıldızlar Kategorisinde 8 sporcu olmak üzere toplam 36 sporcumuzla katılım sağlanmıştır. Katılım sağlayan tüm sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerine yer verildi. 

HABER: BARIŞCAN ATMACA

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap