SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bosingwa'nın geliş nedeni ortaya çıktı

Bosingwa'nın geliş nedeni ortaya çıktı

14 Nisan 2019 Pazar - 14:35




Yusuf ve Abdülkadir'i Portekiz'e götürmek istiyor





Ülkesi Portekiz’de menajerlik yapmaya başlayan Bosingwa’nın Benfica ve Porto adına Bursa’ya geldiği öğrenildi. Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür’ü çıplak gözle izleyen eski Fırtına’nın, Trabzonspor’un 2 gencine hayran kaldığı öğrenildi

TRABZONSPOR’UN Bursa’yı deplasanda 1-0 yendiği karşılaşmanın sonrasında büyük bir sürpriz yaşandı. Bir dönem Bordo-Mavili formayı giyen Jose Bosingwa, eski takım arkadaşlarıyla buluştu ve onlarla hasret giderdi. Buluşmada çok renkli görüntüler yaşandı. Ancak Bosingwa’nın geliş nedeninin transfer görüşmesi olduğu ortaya çıktı.

ÜLKESİ Portekiz’de menajerlik yapmaya başlayan Bosingwa’nın, Bordo-Mavili takımın yıldızları Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür’ü çıplak gözle izlemek için Bursa’ya geldiği kaydedildi. Porto ve Benfica adına Yusuf ile Abdülkadir’i izleyen Bosingwa’nın Trabzonspor’un göz bebeği 2 gence hayran kaldığı ve raporunu olumlu yazdığı ifade edildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap