SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Cihan Çanak'tan Trabzonspor hamlesi

Cihan Çanak'tan Trabzonspor hamlesi

03 Mayıs 2024 Cuma - 16:52




Trabzonspor'un transfer listesinde yer alan Cihan Çanak, mevcut kulübü Standard Liege'den ayrılmak istediğini bildirdi.





Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, yeni sezonda yabancı oyuncu sınırlamasının 12'ye düşürülmesi nedeniyle, takımın yerli oyuncu kalitesini artırma gerekliliğini vurguluyor. Bu bağlamda, Avrupa'da forma giyen Türk asıllı futbolcular arasından Cihan Çanak ve Can Bozdoğan, Avcı'nın öncelikli transfer hedefleri arasında yer alıyor.

Genç yeteneklerden Cihan Çanak, özellikle kanat ve "10 numara" pozisyonlarında görev yapabiliyor. Standard Liege'de forma giyen ve aslen Trabzonlu olan 19 yaşındaki Cihan, kulübünde 61 numaralı formayı terletiyor. Trabzonspor, Cihan'ın gelecek vaat eden potansiyeli nedeniyle onu kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf ediyor.

Diğer yandan, daha önce Beşiktaş'ta kiralık olarak oynayan 23 yaşındaki Can Bozdoğan ise şu anda Utrecht'te forma giymekte. Berat Özdemir’in muhtemel ayrılığının ardından orta saha merkezinde düşünülen Can, bu sezon Hollanda Ligi'nde 28 maçta 3 gol atıp, 1 asist yaparak performansını sergiledi.

Trabzonspor, bu transferlerle ilgili görüşmeleri sürdürürken, Enis Bardhi konusunda da önemli gelişmeler yaşanıyor. Katar'dan ciddi bir teklif almasına rağmen takımda kalmayı tercih eden Bardhi, yaz transfer döneminde satılabilir. Makedon oyuncuya Arap Yarımadası'ndan ilgi olduğu gibi, bir Rus kulübünün de ciddi bir teklif yapmaya hazırlandığı belirtiliyor.

Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap