SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına ikinci yarıda esti
9.05.2024

Trabzonspor, Avrupa için ya ligde üçüncü ya da kupayı kazanıp Avrupa’ya gitme hedefindeydi. Karagümrük yöneticileri biletleri 750 TL yapınca zaten stat uzak ekonomik sebeplerden dolayı  Trabzonspor’a 20 binden fazla bilet ayrılmasına rağmen Stadyumu’nda 3-4 bin kişi yoktu.  İstanbul’da gerekli taraftar desteği tam anlamıyla arkasına alamayan Trabzonspor ilk devresi siyah, ikinci devresi beyaz bir maç oynadı. İlk devreki oyun ve oyuncu performansını yazmaya kalksak kelimeler kifayetsiz kalır. Ancak ikinci devrede Trabzonspor kendi oyun kimliğine bürününce ve usta ayaklar oyuna ağırlığını koyunca Trabzonspor özellikle Umut Bozok oyuna girdikten sonra Karagümrük’ü adeta sahadan sildi. Çoşku, istek ve arzu farklı galibiyeti de beraberinde getirdi.

Özellikle bu sezon yoklara oynayan Umut Bozok’un attığı iki gol bence gecenin kazanımlarından biriydi. İlk devreye göre ikinci devredeki oyun bugün Karagümrük’e yetti yarın da finalde Beşiktaş’a da yeter ancak yeterli mi tabiî ki değil. Trabzonspor’un bu oyunu daha fazla dakikalara yayması gerekiyor.  Özellikle bireysel performansların ikinci devrede belirgin şekilde hücumda reaksiyon alması hem Trabzonspor’a turu getirdi hem de oyuncuların yeniden özgüven kazanmasına neden oldu.  Bir parantez de yönetime açmak istiyorum. Trabzonspor yönetim kuruluna tekrar sesleniyorum. Sayın Ertuğrul Doğan eğer ekonomiyi düzelteceğim diyorsa ya kupayı alacak ya da ligde üçüncü olacak. Avrupa’ya gidemezsek ekonominin düzelmesi çok zor. Trabzonspor’un o  yüzden oldum demeden gelişmeye ve geliştirmeye devam etmesi gerekiyor.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap