SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fatih Tekke'den Ünal Karaman yanıtı

Fatih Tekke'den Ünal Karaman yanıtı

Karadeniz Özel

26 Mart 2019 Salı - 17:52




Rekortmen hoca Celal Genç’in, “Trabzonspor için en doğru teknik direktör Fatih Tekke’dir” dediği eski Fırtına Karadeniz’e konuştu.





Karadeniz Gazete / Özel / Osman Başkır // Türk futbolunun ‘Evliya Çelebi’si olarak tanınan Celal Genç, dünkü gazetemizde “Trabzonspor için en doğru teknik direktör Fatih Tekke’dir” açıklaması yapmıştı. Celal Genç’in bu sözleri yeni bir tartışmanın da fitilini ateşledi. Bordo-mavili taraftarların büyük bir bölümü, Celal Genç’e karşı çıkarken, Ünal Karaman’a ise destek mesajları yağdı. Peki bu olayla ilgili konunun muhatabı ne düşünüyordu? Bunu Fatih Tekke’ye sorduk. Trabzonspor’un eski yıldızı, futbol dünyasının yeni teknik direktörü Fatih Tekke Karadeniz’den Osman Başkır’a şu açıklamaları yaptı: 

TEKKE: HİÇBİR ŞEYİ SORUN ETMİYOR

“Öncelikle bu düşüncelerinden dolayı Celal Genç hocamıza teşekkür ediyorum. Ancak şu anda Trabzonspor’un başında son derece başarılı ve çok sevdiğim bir ağabeyim Ünal Karaman var. Ünal abi, tüm imkansızlıklara karşın, Trabzonspor’da önemli işler yapıyor. Gençlerle başarılı bir şekilde gidiyor. Yaşanan onca sıkıntıya karşın hiçbir şeyi sorun etmiyor. Yönetimin arkasında durması da önemli bir olay. Bizler de Ünal abiye destek olmalıyız. Tüm Trabzonspor camiası olarak hocanın yanında olmalıyız ve bunu hissettirmeliyiz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap