SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Başkanı Doğan’dan flaş sözler! ''İstanbul takımları üzerine kurgulanmış bir sistem ile mücadele ediyoruz''

Trabzonspor Başkanı Doğan’dan flaş sözler! ''İstanbul takımları üzerine kurgulanmış bir sistem ile mücadele ediyoruz''

30 Nisan 2024 Salı - 11:24




Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, İstanbul takımları üzerine kurgulanmış bir sistemde mücadele ettiklerini ifade etti.





Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, düzenlenen basın toplantısında Türk futboluna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sistemin İstanbul takımları üzerine kurgulandığını ifade eden Başkan Doğan, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı;

Türk futbolunda adaletin olmadığını her zaman söylüyoruz. İstanbul takımlarının üzerine kurgulanmış bir sistem ile mücadele ediyoruz. Hem kendi adımıza hem de Anadolu kulüplerinin sesinin daha gür çıkacağı bir dönemi yaşayacağız. Trabzonspor'un hiçbir kulübün kavgası ile alakası yok. Trabzonspor'un kafasındaki tek gerçek, kendi çıkarları ve Anadolu kulüplerine sahip çıkmaktır. Türk futbolunda bu radikal değişim olmalıdır. TFF'yi de tanımadığımızı söyledik, aynı duruşumuz da devam ediyor. Türk futbolunda adalet olmadığını açık açık söyleyebilirim.

“YABANCI VAR HAKEMİ OLABİLİR”

Hakem camiasının güvenilirliği açısından tüm kulüplerin sıkıntıları var. Trabzonspor'un başına da VAR ile ilgili olarak akla hayale sığmayacak işler geldi. Orta hakemler pozisyonu kaçırabiliyor ama VAR'ın başında oturan kişinin defalarca izlediği görüntü sonrası başka karar veriyor olması mantıklı değil. İnsanların kafasındaki problemlerin giderilmesi yönünden yabancı VAR hakemi olabilir. Yabancı orta hakem de olabilir.


Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap