SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor yönetimi sezon sonu harekete geçecek

Trabzonspor yönetimi sezon sonu harekete geçecek

26 Mart 2019 Salı - 20:36




Trabzonspor'un oyuncu izleme ekibi, Hamburg forması giyen Berkay Özcan ve Marsilya'nın 2. takımında oynayan Yusuf Sarı için teknik heyete olumlu rapor verdi.





Ahmet Ağaoğlu'nun başkanlık koltuğuna oturmasının ardından kadroda büyük bir yapılanmaya giden ve altyapıdan çıkardığı isimlerle dikkat çeken Trabzonspor, Avrupa'daki gurbetçi oyuncuları da mercek altına aldı.

İKİ İSİM LİSTENİN İLK SIRALARINDA YER ALIYOR

Kadrosunun büyük bir bölümünü gelecek vaadeden oyuncularla güçlendirmeyi planlayan Karadeniz devinde oyuncu izleme ekibi de Berkay Özcan ile Yusuf Sarı'yı listenin en üst sırasına yazdı. Sezon başında da gündeme gelen iki futbolcu için de teknik heyete olumlu rapor verildiği öğrenildi.

YÖNETİM SEZON SONUNDA HAREKETE GEÇECEK

Bordo-Mavili yönetimin, U21 Milli Takımı'nda da görev yapan Berkay ve Yusuf için sezon sonunda harekete geçeceği kaydedildi. Almanya Bundesliga 2 ekiplerinden Hamburg forması giyen Berkay'ın transferi zor gözükse de Ağaoğlu ve kurmayları tüm şartları zorlayacak. Fransa'da Marsilya'nın ikinci takımında forma giyen Yusuf için de şimdiden maliyet araştırması başladı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap