SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Petkovic operasyonu!

Trabzonspor'da Petkovic operasyonu!

04 Mayıs 2024 Cumartesi - 12:11




Trabzonspor golcü transferinde eski göz ağrısına döndü...





ONUACHU defterini şimdilik rafa kaldıran bordo mavili kurmaylar, Nenad Bejica döneminde gündemden düşmeyen ancak transferi gerçekleşmeyen santrfor Bruno Petkovic için yeniden harekete geçti. Hırvat golcüyü biran önce ikna edip transferini sonlandırmayı planlayan yönetim, Petkovic’in sözleşmesinde yer alan özel maddeden yararlanmak istiyor.

PETKOVİC’İN kontratında, “1-15 Haziran tarihleri arasında transfer olursa 2 milyon euro’ya serbest kalır. 16 Haziran-16 Temmuz aralığında transfer gerçekleşirse 2.5 milyon euro’ya serbest kalır. Transfer 17 Temmuz'dan itibaren gerçekleşirse, Dinamo Zagreb istediği rakamı talep edebilir” maddesi yer alıyor. Trabzonspor, ilk maddeden yararlanıp Petkovic’i almak istiyor.

29 YAŞINDA 1.93 boyunda olan Bruno Petkvic, Dinamo Zagreb’te toplam 249 maça çıktı. Hırvat forvet bu süre içinde rakip ağlara 81 gol gönderirken, 57 de asist yaptı. Bu sezon Hırvat ekibinde tüm kulvarda 39 maça çıkan Petkovic, 17 gol 9 asistlik bir performans sergiledi. Kötü bir Bologna macerası (22 maç 1 gol) geçiren Petkovic, 36 kez giydiği Hırvatistan Milli Takımı’nda 11 gol kaydetti.

HABER: EROL TAŞKIN 

Beğendim
11
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap