SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Mihalik atağı! Geliyor mu?

Trabzonspor'dan Mihalik atağı! Geliyor mu?

19 Nisan 2019 Cuma - 12:06




Mihalik ucuz ama kaliteli bir futbolcu.





Orta Avrupa futbolunu yakından takip eden ve yurt dışında şampiyonluk yaşayan tek Türk teknik direktör olan Naci Şensoy, Trabzonspor’un gündemindeki Jaroslav Mihalik’i Karadeniz için değerlendirdi. Şensoy, “Transfer edilirse çok iş yapar” dedi.

Makedon takımı Pelister Bitola’yı şampiyon yapan Teknik Direktör Naci Şensoy, Trabzonspor’un transfer gündeminde bulunan Jaroslav Mihalik’i Karadeniz’e değerlendirdi. Mihalik’in Krakow’un oyuncusu olduğunu belirten Şensoy, “Bu sezon Zilina takımında kiralık oynuyor. Slovan Bratislava’nın ardından Zilina ikincilik mücadelesi veriyor. Mihalik de şimdiye kadar tüm maçlarda forma giydi. 7 gol kaydetti. Mihalik 24 yaşında ve Slovak bir oyuncu. Spor kültürü ve mantalitesi yüksek olan ve tipik  bir orta Avrupa ekolünde yetişmiş. Üstelik hem milli hem de ucuz. Yani yatırılan paranın geri dönüşünün kat kat üstünde olması”

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap