SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonsporlu yönetici hayatını kaybeden taraftarların hikayesini yazdı...

Trabzonsporlu yönetici hayatını kaybeden taraftarların hikayesini yazdı...

15 Nisan 2019 Pazartesi - 14:38




Trabzonspor'u desteklemek için Çarşıbaşı'ndan Samsun'a hareket eden ve Çarşamba'da hayatını kaybeden 6 Bordo Mavili taraftarın anısı yaşatılıyor.





Trabzonspor’un 27 sene önce elim bir trafik kazasında kaybettiği 6 taraftarının anıları bugün aramızda yaşıyor. Bordo Mavi renklere gönül vermiş, Neşet Akyazı, Kürşat Akyazı, İsmail Akyazı, Yusuf Sevgi, Hasan Sevgi, Ziya Kara isimli 6 taraftar bundan tam 27 sene önce, sevdalarının peşinden Çarşıbaşı’ndan Samsun’a doğru yola çıkmışlardı. Talihsiz taraftarlar 27 sene önce, Çarşamba’ya vardıklarında kaza yaparak aramızdan ayrılmışlardı. 

TRABZONSPORLU YÖNETECİ: DEPLASMAN MAÇI DEĞİLDİ BU

Öte yandan kulüp başkan yardımcısı Ertuğrul Doğan, kaza hakkında yaptığı bir paylaşım ile hafızaları tazeledi. Doğan ‘’27 sene önce bugün bir grup Bordo-Mavili, sevdalarının peşinden yollara düşmüş, Çarşıbaşı’ndan Samsun’a doğru yola çıkmıştı. Çarşamba’da kaza yaptılar ve oracıkta altı taraftarımız aramızdan ayrıldı. Deplasman maçı değildi bu...Sahamız haksız yere kapatıldığı için Beşiktaş’la kupa maçımızı 19 Mayıs Stadı’nda oynayacaktık. Nitekim oynadık ve kazandık. Bugün maçın skorunu unuttuk ama o altı canı asla unutmadık.’’ yazarak, o gün hayatını kaybeden taraftarların hikayesini bir kez daha hatırlatmış oldu.





Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap