SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yattara'dan daha hızlı! İşte Ünal Karaman'ın yeni adamı

Yattara'dan daha hızlı! İşte Ünal Karaman'ın yeni adamı

Karadeniz Özel

23 Nisan 2019 Salı - 10:45




Ünal Karaman’ın özel olarak izlettiği Slovak sağ kanat oyuncusu yakından tanıdığımız bir ismi hatırlatıyor.





Karadeniz Gazetesi / Özel / Osman BAŞKIR 24 yaşında 1.80 boyunda olan Jaroslav Mihalik, çok özellikli bir kanat oyuncusu. Süratli, bire birde geçemeyeceği adam yok. Ortalarındaki isabeti ve gol vuruşlarındaki becerisiyle Ünal hocanın transferdeki bir numaralı hedefi. 

KARAMAN ISRARLA İSTİYOR

Nwakaeme, Ekuban ve Hosseini’nin transferinde tam isabet tutturan Trabzonspor yeni sezon için oyuncu arayışlarına hız verdi. Bordo-mavililer, İzleme Komitesi’nin raporları doğrultusunda transfer olacak oyuncuları tespit ederken bir isim diğerlerinden çok öne geçti. Bunun nedeni ise bu futbolcuyu teknik direktör Ünal Karaman’ın ısrarla istemesi. 

ZİLİNA’YI İKİNCİ SIRAYA ÇIKARDI

Daha önce Karadeniz’in yazdığı oyuncunun adı Jaroslav Mihalik. 24 yaşında, 1.10 boyunda. Sağ kanat, sol kanat ve forvet arkası oynuyor. Şu anda Slovak ekibi Zilina’da kiralık olarak forma giyiyor. Bonservisi ise Krakow’da. Ortaya koyduğu etkili futbolla Zilina’yı ikinci sıraya taşımış bir isim. Hızlı, kolay adam geçebilen ve çok isabetli ortaları olan bir yıldız adayı. 


YÖNETİM GÖRÜŞMEYE GİDECEK

Özellikleri Yattara’yı hatırlatıyor. İzleme Komitesi’nin raporuna göre ‘Yattara’dan daha hızlı. Bu sezon 7 gol kaydeden Jaroslav Mihalik aynı zamanda Kucka ve Bero ile birlikte Slovak milli Takımı’nın formasını giyiyor. Ünal hoca Mihalik’in alınması için bir hayli ısrarcı. Önümüzdeki günlerde bordo-mavili bir yöneticinin Slovakya’ya giderek Mihalik için görüşeceği gelen bilgiler arasında.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap