SON DAKİKA



Haber > Rize > RTSO Başkanı Karamehmetoğlu teleferik itirafı; ''Teleferikte geç kaldık''

RTSO Başkanı Karamehmetoğlu teleferik itirafı; ''Teleferikte geç kaldık''

Karadeniz Özel

31 Mart 2019 Pazar - 21:57




Teleferik Projesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Karamehmetoğlu, “Teleferik projesi bizim devamlı konuştuğumuz bir konudur. Yapılması icap eder. Ama biraz gecikti” dedi





Teleferik Projesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Karamehmetoğlu, “Teleferik projesi bizim devamlı konuştuğumuz bir konudur. Yapılması icap eder. Ama biraz gecikti” dedi.

Rize’de sahil dolgu alanı ile Paşakuyu Mahallesi Şahin Tepesi arasında yapılması planlanan bin 700 metre uzunluğundaki teleferik projesi ile ilgili Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu açıklamalarda bulunarak turizme ivme kazandıracak olan teleferik projesinin geciktiklerini ancak önümüzdeki günlerde projenin hız kazanacağını söyledi.

ŞARTLAR BİRAZ AĞIRDI




Karamehmetoğlu, “Teleferik projesi bizim devamlı konuştuğumuz bir konudur. Yapılması icap eder. Ama biraz gecikti. Eski belediye başkanımızın ortaya koyduğu şartlar biraz ağır diye insanlar, ihaleye girmeye cesaret edemediler. Yani belediye, ihaleye girecek olanlar için şartları biraz ağır koydu. İnsanlarda rantabıl görmedikleri için ihaleye girmekten kaçındılar” diye konuştu.

MUTLAKA YAPILACAK




Karamehmetoğlu, projenin hayata geçirilmesi için çalışmaların sürdüğünü kaydederek sözlerine şöyle devam etti: “Ama ikinci ihale süreci işliyor. Şartları şuanda biraz daha hafifletiyorlar. Mutlaka yapılacak. Yapılmaması için önünde hiçbir engel yok. Turizm konusunda ne kadar altyapı varsa bu o kadar iş yapmak demektir. Teleferik projesinin de turizme bir ivme kazandıracağı aşikardır.”

Haber: Hüseyin TERZİ
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap