SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kim Kazandı Kim Kaybetti?
2.06.2023

Türkiye’ye özgü Cumhurbaşkanı ve milletvekilli seçimlerini tamamladık. Eşit şartlarda ve adil olmayan seçim sonuçlarını tebrik etmek veya etmemek kişilerin düşüncelerine bağlıdır. Ancak, ülke söz konusu olunca hayırlı olmayacağını bilsek te hayırlı olsun diyorum. Kazanmak için her şeyin mubah sayıldığı bir seçim düşünebilir misiniz? Ama oldu..! Mevcut iktidarın ülkeyi kuralsız, keyfince yönettiği dönem ya son bulacak ya da devam edecek derken halkımız sandığa gitti ve devam kararını verdiler.

Peki, kim ve kimler kazandı?

Adil ve eşit şartlarda seçime girmeyenler,

Ülkenin sessiz istilasını sağlayanlar,

Beşli kafadarlar, rantiye, tarikatlar ve yandaş medya borazancıları kazandı.

Kuşkusuz Hüda Par kazandı. Kazanamayan ise demokrasi ve hukuk..!

Temiz siyaset yapma çalışmaları, iyi niyet ve dürüst olmanın bedeli kaybetti.

Evet çok şey kaybettik ama, en çok kaybeden kadınlar oldu.

Yüz yılın seçimi bitti ve kutlamalar yapılıyor. Bunda hiçbir sakınca yok. Ancak milletim adına tek üzüntüm, milletin birlik ve bütünlüğünü tesis etmekle görevli en tepe noktadaki yöneticiler, yalan, riya, kin ve nefret yüklü sözlerle meydanlarda ayrımcılık yapması çok düşündürücüdür.

Ülke siyaseti çamur tarlasında yürüyemez durumda olunca ekonomik sorunlar asla çözülemez. Ama çözülemez de değil. Önemli olan siyasilerin ülke adına karar vermeleridir.

Her şeyin güzel olması dileği ile..!

 

[email protected]

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap