SON DAKİKA
SON DAKİKA


5 yıl sonra ne olur?
8.04.2019

Trabzonspor Antalyaspor’u farklı mağlup etti, kentte güneş açtı, taraftarların biraz olsun neşesi yerine geldi. Yapılan seçim ve sonrasında gerilen sinirler biraz olsun gevşedi. Umarım şu anki seçim tantanası vatandaşı isyan noktasına getirmez.

Seçime giriliyor, yarışı önde bitiriyor mazbatasını vermemek için direniliyor. Bu kadar ketum neden olunur Allah aşkına. Demokrasi var ise sonuçları kabul edip el ele vererek ülkemizin içinde bulunduğu sorunların çözümü için neden uğraş verilmez.

Ankara gitti, İstanbul gitti sonunda ölüm mü var kardeşim. 25 yıl siz yönettiniz, şimdi vatandaş değişim zamanı dedi size biraz dinlenin dedi. Dünyanın sonu değil, 4.5-5 yıl sonra yine seçim var o zaman çıkarsınız vatandaşın karşısına sizleri tercih etmesini istersiniz.

Artık bırakın ülkemizi germeyi, mutfaklarda yangın almış başını gidiyor, cepler delinmiş, inanın vatandaş çöken ekonominin altında eziliyor. Gelin vatandaşın derdine derman olmak için emek ve efor harcayın.

Yaşanan bu tabloyla bakıldığında Ankara ve İstanbul belediyesini devretmekten neden korkuluyor diye vatandaş birbirine sormaya başladı. kimisi belediyenin içi boşaltıyor, kimisi defterler bağlanıyor gibi iddialarda bulunmaya başladı.

İnanın bu iş uzadıkça vatandaş sizi iyi yad etmiyor. Artık İstanbul ve Ankara gemisi su aldı, ne yaparsanız yapın iflah olmaz. Bugün sayarsınız, yarın belki kazanırsınız, ya 5 yıl sonra ne olur hesaplıyor musunuz?

SUS BE OĞLUM

Ağzı olan konuşuyor. Televizyonlarda konuşanlar sözün nereye gittiğini bilmeden laf üretiyor, bunun son örneği bir kanalın spikeri Erkan Tan’ın Trabzonlu Ekrem İmamoğlu’na, “Ya adam evrakta sahtecilik yapıyor be, daha değilsin ki Ekremciğim, sen daha başkan olmadın ki oğlum” şeklinde ifadeler kullanması ile yaşandı. Yapma be arkadaş, baltayı taşa vuruyorsun sus be oğlum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap