SON DAKİKA
SON DAKİKA


Dünün seninle yürür
2.03.2019

Trabzonspor bizim' sözlerine, duygusuna kimsenin itirazı yok. Ancak mevcut tabloya bakıldığında yaşananları görmezden gelip her şeyi güllük gülistanlık göstermek de kazanım sağlamaz. Hep söyledim, Trabzonspor’un çırpınışlarına neden olan 'derin Trabzonspor' cenahı kulübün yakasını bir türlü bırakmıyor.

Trabzonspor’un forması ligde ilk dördü paylaşır. Başarı ancak mevcutların katkı koyması ve bordomavi renklere gönül veren sevdalıların desteği ile olur. Yeri gelmişken bir gerçeği de hatırlatmakta fayda var, masada, kasada güçlü olmayan bir kulübün sahada güçlü olmasını beklemek hayalcilik olur.

Dedim ya derinlerdekilerin kapı arkasında faaliyetleri artık bıktırdı. Yeni, genç, dinamik öyle insanlar var ki Trabzonspor için uğraş verecek; hala aynı isimlerin yıllardır tatmin olmasına çanak tutuluyor. Kimse çıkıp da demiyor ki 'kardeşim düşün Trabzonspor’un yakısından'! Biz var isek her şey tamam, yok isek her şey yaman.

Artık kabak tadı verdi bu al gülüm ver gülüm yapanların Trabzonspor üzerine çöreklenmesi. Sonuç olarak Trabzonspor’da yaşanan gerçeklerin dile getirilmesine tepki koymak yerine acı tabloyu yaşatanlara bakmak gerek. Gelen yığınla yanlış yapıyor, sonra ceketi alıp gidiyor ama elini de kulübün içerisinden çekmiyor.

Deniz bitti beyler! Kara göründü. Trabzonspor’un ekonomisi çöktü. Bu çöküşün mimarlarının ekonomisi ise tavan yaptı. Dün insanlarla hep beraber yaşar, dünü unutanın geleceği iflah olmaz. İşte dünü yaşatanlar devre dışı bırakılmazsa bugünkü tablo yaşanır.

Hep aynı senaryo, eleştiri getirenlere, hataları söyleyenlere karşı tepki gösterenler bakıyorum da bugünkü tablonun mimarlarını unutuyorlar. Bu mimarlarla ilgili kimseden çıt çıkmıyor. Saygıdeğer bordo-mavi sevdalıları gibi biz de saha sonuçlarından kahroluyoruz. Saha sonuçları karşısında hep birlikte ahlanıp vahlanırken bunları yaşatanların unutulmaması gerekir.

Dedim ya sadece sahaya bakmak yerine bir de masadakilere ve kasadakilere bakmak gerek. Masada güçsüz bir irade, tamtakır bir kasa, sahada ise başarısız bir takım... İşin özü burada, hep birlikte yuvarlak masada oturanlara ve kasayı yönetenlere bakıp öyle değerlendirme yapmak gerek.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap