SON DAKİKA
SON DAKİKA


Haram olsun
22.03.2019

Ülke olarak 15 Temmuz’da acı ve karanlık bir gün yaşadık. O gün de hainlere karşı tepki koyan milletimizin evlatları şehit oldu. Boğaz Köprüsü’nde oğlu Abdullah Olçok ile eşi Erol Olçok’u hainlerin kurşunları ile kaybeden Nihal Olçok isyan ediyor, kimse de duymuyor, beylerin seçimi var, şimdi ilgilenemezler bu işlerle!

Olçok FETÖ ile bağ olduğu için açığa alınan iki savcı için de, “Kaça sattınız 250 şehidi” diye sosyal medya hesabından sert tepki göstermişti. Canlarını hainlerin kurşunları ile kaybeden Nihal Olçok’un tepkisi hiç bitmeyecek. Sadece Olçok mu? Hepimiz bu hain kalkışmanın mensuplarına karşı tedbiri elden bırakmadan tepkimizi ortak olarak koymaya devam etmeliyiz.

Bu hain örgütün içerisinde olduğunu itiraf edip sonrasında da serbest kalan Fettah Tamince’ye tepki gösteren Nihal Olçok’un acısı daha da artıyor. Olçok serbest kalan Tamince’ye Atatürk Kültür Merkezi ihalesini almasına daha önce, “İhale verildi. Bu mudur? Neyle neyi takas ettiniz” diye sormuştu.

Olçok, son olarak, Atatürk Kültür Merkezi ihalesini alan Tamince’nin, kızının düğün davetiyesini Twitter hesabından paylaşarak, "Kıskandım mı, hem de çok kıskandım. Ben Abdullah’a hiçbir zaman böyle bir düğün yapamayacağım. Ha iki oğlum daha var diyecekler. Ama onların da babası yok, babası! Anlı şanlı günlerimizi çaldılar. Haram olsun, bana haram ettikleri her gün gibi" diye yazdı.

Bir acı ki her geçen gün kor alev gibi büyüyor yüreklerimizde. 250 şehidimizi, yüzlerce gazimizi unutmak mümkün mü? Ülkemizde Olçok’un tepki koyduğu iradeden ses çıkmıyor ne hikmetse. Çıkmaz tabi, niye çıksın ki, canı yananın yüreğindeki acı kendi yüreklerinde yaşanmıyor ki?

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap