SON DAKİKA
SON DAKİKA


Olçok'un sesini kim duyuyor?
24.03.2019

Hiçbirimiz yaşamı boyunca 15 Temmuz’un karanlık yüzünü unutmayacağız ve unutturmayacağız. O gece hainlere direnen ve darbeciler tarafından vurularak şehit edilen AK Parti’nin reklamcısı Erol Olçok’un eşi Nihal Olçok’un söylemlerini buradan aktarmıştım.

Nihal Olçok, FETÖ’ye karşı yürütülen mücadele içerisinde yaşananlara sessiz kalmamaya devam ediyor. 15 Temmuz gecesi eşini ve oğlunu kaybeden Nihal Olçok, “Kaça sattınız 250 şehidi, değdi mi aldığınız verdiklerinize” şeklinde tepki göstermişti.

Nihal Olçok yakından takip ettiği gelişmeler üzerine son olarak FETÖ’cülerin tahliye edilmesine karşı, “Bylock yazılımını yapan adam serbestse, kimi tutacaksınız. Dünyanın en büyük ortaklığı günah ortaklığıdır” şeklinde tepki gösterdi.

Olçok’un paylaştığı ifadeler arasında kendilerine sahip çıkılması yönündeki söylemlere de karşı çıkarak,“Ya bu nasıl çirkin bir söylem.‘Sahip çıkmak /çıkılmak’ Biz vatana sahip çıkmak için şehit olanların anneleri, eşleri, evlatlarıyız. Bize sahip olunamaz, bize sahip çıkılamaz zaten. Kim kime sahip çıktı bir daha düşünmeye davet ediyorum feraset sahibi herkesi” düşüncelerini paylaştı.

Yeniliyorum Nihal Olçok’un bu söylemleri karşısında ilgili ve yetkililerden ses çıkmıyor. O kara gecede şehit olan vatandaşlarımızın yakınlarının duygularına rehber olan Olçok’un günlerdir dikkat çektiği bu hususlara karşı duyarsız kalınması inanın insanın içini acıtıyor.

Ülke olarak hala yüreklerimizde açsını hissettiğimiz, gözyaşlarımızla kaybettiğimiz şehitlerimizin mezarları sulanırken, bu yaşananlar karşısında yürekli bir söylemde bulunmaya devam eden Nihal Olçok’un sesini kim duyacak merakla bekliyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap