SON DAKİKA
SON DAKİKA


Zorluoğlu'na başarılar
6.04.2019

Trabzon’da seçim bitti, mazbatalarını alan başkanlar görevlerine başladı. Tartışma ve polemiklerden uzak bir şekilde Trabzon’un bugüne kadar elde ettiği kazanımların üstüne konulması adına yapılacak hizmetlere herkesin katkı koymak gibi bir sorumluluğu vardır.



Türkiye’nin T’si olan Trabzon’un gelişimine, büyümesine, istihdama ve huzur ile mutluluğa neden olacak adımların atılması adına yapılanlara alkış tutacağız, toplum adına hatalara da eleştiri getireceğiz.  Kırmadan, dökmeden Trabzon ilçeleri ile birlikte bütün olarak bundan sonraki sürecin kentte yaşayanların karamsarlığı değil mutluluğu hak ettiğini düşünerek ayrım yapılmadan kucaklaşma zamadır.


Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Murat Zorluoğlu zor bir görev üstlendi, çünkü Trabzon zor bir kenttir. Seçim döneminde izlediği yol, söylemleri kentin önümüzdeki dönemde dinamizmine katkı koyacaktır.


Kimseyi karalamadan yoluna devam eden Başkan Zorluoğlu’nun yeni dönemde de temelini barışın oluşturduğu bir anlayışla kent insanına en üst seviyede hizmet vereceğine şimdiden inanıyorum. Görevi devraldığı başkanın eksik bıraktıklarını tamamlamak yeni ufuklara doğru Trabzon’un yol almasını sağlama adına kavga ortamından uzak duracağına inanıyorum.


Eskisi kötü, yenisi iyi bir anlayışta değilim. Elbette bu göreve gelenler kent için uğraş vermiş emek harcamıştır. Emeğe saygı adına dünü değil, geleceği düşünerek atılacak adımların takipçisi olacağız.  Geçmişten ders çıkarıp, yeni dönemde daha az hatasız ve Trabzon’un kazanımlarının artacağı adımlara omuz vereceğiz.


Bu arada Başkan Zorluoğlu elbette kendi çalışma arkadaşlarını belirleyecektir. Bu da onun en doğal hakkı. Kentin bütünün kucaklayacak bir ekip oluşturacağına inanıyorum. Öteleyen, iteleyen, bizden değil, anlayışına esir düşmeyecek bir ekip kuracağını düşünüyorum.

Çünkü Trabzon’un bu tip ayrıştırmalarla kaybedecek zamanı yok. Zorluoğlu’nun çalışma arkadaşları çözüm üreten bir anlayışa sahip olarak onun elini güçlendirecek çalışma temposu göstermeleri gerekir.


Umarım Başkan Zorluoğlu, şimdiden çevresinde oluşacak yağcı, şakşakçı ve çıkarcı tabakasının arkasında kendisine umutla bakanlar olduğunu görmezden gelmez. Şimdiden Başkan Zorluoğlu’na yeni dönemde başarılar diliyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap