SON DAKİKA
SON DAKİKA


3 Altın Puan
26.02.2024

Maça her iki takım da hızlı başladı. Adana Demirspor son haftalarda düşüş içindeydi, yapılan yeni transferlerle kadrosunu güçlendirmeye çalıştı. Hikmet Karaman geldiğinden beri kazanamadı, bu maça çıkış gözüyle bakıyorlardı. Son haftalarda iyi sonuçlar alan Trabzonspor, maça çok baskılı başladı. Sağ tarafta Meunier ve Vişça, sol tarafta ise Eren ve Trezeguet harika işler yaptılar. Rakibine oranla daha etkili görünen Trabzonspor, maçın başlarında Denswil, Bardhi, Vişça ile pozisyonlar buldu. Ancak bu pozisyonlarda kaleci başarılıydı. Trabzonspor baskı üstüne baskı kurdu. Bardhi’nin bir şutu da direkten döndü. Fırtına aradığı golü 21’nci dakikada Trezeguet ile buldu. Mısırlı oyuncu müthiş bir dribling yaptı. O golü atmak kolay değildi. İlk yarı 3-4 olabilirdi ama 1-0 sona erdi.

Adana Demirspor ikinci yarıda daha etkili olmaya başladı, baskısını artırdı. Trabzonspor, ikinci yarıda ikinci golü buldu ancak bu gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Vişça ve Enis çıktı, Onuachu ve Pepe girdi. Bu değişiklikler de ikici golü getirmedi. Fountas son 10 dakikada şans buldu ancak vasatı aşamadı. Trabzonspor üçüncülük adına harika bir galibiyet elde etti. Bu 3 puan başarıdır ancak 1-0’lık skorlar genellikle sakattır. Maçın berabere bitmemesi Trabzonspor adına bir şanstı.

Avcı’ya sesleniyorum. Bu oyunla Başakşehir’i elememiz zor, böyle formsuz bir Adana Demirspor olmayacak karşımızda. Oturmuş, diri bir takımla oynayacağız. Maçın Trabzon’da oynanacak olması Trabzonspor’u favori gösterse de bence favori Başakşehir. Bunu da üzülerek söylüyorum. Trabzonspor’un turu geçmesi için çok çalışması lazım. Ben şimdiden Avcı’yı uyarıyorum.

Son olarak Mendy’nin stoper değil de orta sahada oynaması lazım. Avcı nedense Mendy’i daha çok stoperde oynatıyor. Denswill bugün çok iyiydi, takımın en iyilerindendi. Bu ismin yanına başka bir stoper koyup, Mendy’e orta sahada şans vermek lazım. Orada daha etkili olur diye düşünüyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap