SON DAKİKA
SON DAKİKA


Başkan’dan hakemlere ders
20.12.2023

Trabzonspor ligde zor günler geçiren İstanbulspor deplasmanında maça iyi başladı. Özellikle 10’uncu dakikada sağ taraftan gelen korner atışında Denswil’in kafa vuruşunda kaleciden seken topu tamamlayan Trezeguet Trabzonspor’u 1-0 öne geçirdi. Golün ardından farklı sonuca gitmesi beklenen maç hiç de iyi olmadı. Golün ardından oyuna ağırlığını koyan bir İstanbulspor vardı sahada. Sağdan soldan gelen ortalarda Uğurcan kalesinde rakiplerine şans vermedi. İstanbulspor’un iyi bir golcüsü olsa ilk yarıda 4-5 gol atabilirdi. İstanbulspor’un golcüleri bugün sınıfı geçemedi. Nitekim böyle bir atakta da beraberlik golünü buldular. Sağ taraftan gelişen atakta Larsen’in ikramını geri çevirmeyen Muharrem İstanbulspor adına eşitlik sayısı getirdi.

Trabzonspor bugün üçüncü bölgede çok üretken olamasa da 11 şut girişimi ile bu sezonki en çok şut girişiminde bulunduğu bir devreyi oynadı. Ancak bu girişimlerden sadece üçüncüde kaleyi bulabildiler. Bugün Uğurcan’ı çok konsantre gördüm. Maça çok iyi hazırlanmış. Sağdan soldan gelen toplarda Uğurcan bayağı başarılıydı. Hep yazıyoruz, Onuachu’yu beslemek lazım diye… Trabzonspor bunu dün ilk 45 dakika özellikle başardı ancak bu kez Onuachu bu pozisyonlarda başarılı bir performans ortaya koyamadı.

Bunun da en önemli nedeni İstanbulspor savunma oyuncularının oyuncuyu çok iyi marke etmeleri. Sonuçtan bağımsız kazanırsınız, kaybederseniz ancak Trabzonspor eğer gerçekten ligde üst sıraları hedefliyor ve kupayı almak istiyorsa oyununu geliştirmeli. Trabzonspor başarı istiyorsa mutlak oyunda ve skorda istikrarı yakalamalı.  Bu hakemlere böyle ders verilmeli. Bu MHK ve bu Federasyonla Türk futbolu bir adım ileri gidemez. Sahada Türk oyuncu yok. Allah milli takımımızın yardımcısı olsun. Bu arada Trabzonspor’un da bu hakemlere ihtiyacı yok. Hakkıyla çıkar, hakkıyla kazanır.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap