SON DAKİKA
SON DAKİKA


Derbide Rizespor güldü
26.01.2024

Trabzonspor, Galatasaray karşısında aldığı ağır yenilginin ardından deplasmanda komşusu Rizespor’a konuk oldu. Trabzonspor maçın başında pozisyonlar bulsa da bunları değerlendiremedi. Bu dakikadan sonra oyuna ağırlığını koyan Rizespor Zeqiri ile önemli pozisyonlar bulsa da bunlarda Uğurcan’ı  geçemedi. Her iki takım da orta sahayı çok rahat geçti ancak rakip ceza alanı çevresinde buldukları pozisyonları değerlendiremedi.

Maçın hemen başında Enis Destan bulduğu bir pozisyonda topu hemen göğsüne alıyor, şut atıyor. Tecrübesiz ve genç oyuncu Trabzonspor’un golcüsü olamaz.

Kadroya bakıyorsun Hüseyin Türkmen’in şanssız bir sakatlığı oldu. Mecburen oyuncu değişikliği yapıldı.

Trabzonspor 43’üncü dakikada bir frikik organizasyonu gerçekleştirdi. 18’in 2 metre gerisinde topun başında Visca ve Bardhi var. İki kişilik baraj… Kaleye şut atsan pozisyon %100 gol olacak.

Bu frikik organizasyonunu Abdullah Avcı izlesin, oyunculara da izletsin. Arkasında da Visca kesiyor kalecinin kucağına. Komedi gibi frikik organizasyonu. Bu organizasyon ne Abdullah Avcı’ya ne de Trabzonspor’a yakıştı. Rizespor’un ilk devrenin sonunda bulduğu gol santim ile ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Sonuç olarak Trabzonspor’un Türkiye Kupası’nı alırım diye bir garantisi yok. Trabzonspor’da Abdullah Avcı’nın hem oyunu hem de oyuncuyu geliştirmesi lazım. Biz yazmaktan bıktık, Avcı ve Trabzonsporlu oyuncular her hafta geriye gitmekten bıkmadı.

Abdullah Avcı’ya sesleniyorum. Kemal Sunal’ın kabadayı filmleri vardı komedi. Oyuncuları geliştireceğiz, oyuncuları geliştireceğiz… Yok yan pas, dikine pas oynayacağız. Geçsin ben bilirim havalarını. Burası Süper Lig.

Abdullah Avcı’ya bu konuşmalar yakışmıyor. Trabzonspor Türkiye liginin en büyük takımlarından biri. Abdullah Avcı’nın buna göre konuşması lazım. Ben biliyorum havalarını bıraksın.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap