SON DAKİKA
SON DAKİKA


Dorukhan’a Büyük Vefasızlık
18.07.2023

Trabzonspor'un şampiyonluğunda büyük katkı yapan Dorukhan Toköz ile yollar ayrıldı. Nereye koyarsan koy oynayan ve Trabzonludan çok Trabzonsporlu olan Dorukhan'ın ayrılmasına bir anlam veremedim. Benim gibi Trabzonspor taraftarları da üzülmüştür. Sezona girerken Dorukhan Toköz gibi bir adamın Trabzonspor'dan ayrılması şampiyonluk yaşayan bir oyuncu olarak beni çok üzmüştür. Bu kararlarından dolayı bence Bjelica ve yönetim yanlış karar vermiştir.

Teknik adam Bjelica'nın dediğine göre antrenman programlarına uymadığı için Dorukhan'ı hazırlık maçlarında oynatmadı. Dorukhan’ın, hocanın ona cephe aldığını düşündüğü için ayrılmak istediği söyleniyor. Bence çok yanlış bir karar. Alınan oyuncular teknik direktör Bjelica’nın raporu doğrultusunda alınıyormuş. Alınan oyuncuların da Trabzonspor'a vereceği katkıyı bekleyip göreceğiz. Bence alınan oyuncular arasında kaliteli oyuncu yok. Trabzonspor'un oyuncu satamaması, yönetimin elini kolunu bağladı. Geçen sezonki yönetimin yaptığı hataları, bu seneki yönetim çekiyor. Bu yönetim de geçen seneki yönetimi kıskandırır nitelikte Dorukhan Toköz gibi bir oyuncuyu takımdan gönderiyor. Trabzonspor lige iyi başlamadan protestolar erken başlar diye düşünüyorum. Trabzonspor'u yıllarca yönetmeye talip olan yönetim, devre arasını bile göremeyebilir. Trabzonspor sahipsiz değildir. İllaki birileri gelir ve bu takıma sahip çıkar. Amacımız bizim takımımızın, Trabzonspor'un iyi olmasıdır. Yalaka gazeteciler gibi güzellemeler yapamayız. Gerçekler maalesef çok acı. Geçen sene Abdullah Avcı şampiyon olacağız demişti, ben ise ilk 5'e giremeyiz, demiştim. Bana herkes gülüyordu ancak takım ilk 5'e giremedi. Bu sezon da yine ilk 5 hayal diyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap