SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına Alanya’da dağıldı
5.03.2024

Trabzonspor, Beşiktaş’ın kaybettiği haftada Alanya deplasmanında kazanarak hem çıkışını sürdürmek hem de üçüncü sıra için avantajı cebine koymak için sahaya çıktı. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Her iki takım da orta saha güvenliğini ikinci plana atınca tenis maçı gibi bir o kalede bir bu kalede sürekli pozisyonlar izledik.

Alanyaspor bugün özellikle kanatları çok efektif kullandı ve nitekim golü de sol kanatta yapılan ortada buldu. Kale sahasında boşta kalan topu tamamlayan Oğuz takımını 1-0 öne geçirdi. Yine aynı Oğuz futbol mantığına uymayan şekilde Uğurcan ve Denswil’in ortaklaşa uyuduğu pozisyonda boşta olan topu kaparak takımının ve kendisinin ikinci golünü attı.

Futbolun altın kuralıdır, gol atamazsan yenilirsin. Defalarca yazdık, Enis Destan bu takımın birinci golcüsü olamaz. Forvet dediğin yakaladığı iki pozisyondan en az birini atacak. Bugün ilk devrede hem ayak hem de kafa ile 5 pozisyon harcadı. Bu kardeşimizin çok daha çalışması ve çok daha güçlenmesi lazım.

Trabzonspor ikinci devrede adeta yokları oynadı. Pepe’nin golü hariç ne bir pozisyon ne bir tehlikeli atak… Biz televizyon karşısında, Abdullah Avcı saha kenarında Alanyaspor’u izledi. Trabzonspor için her zaman söyledik, saha içerisinde oyunu yönetecek ve takımın saha içerisinde aklı olacak bir isme ihtiyacı var. Ne Berat’tan ne Umut’tan ne de Bardhi’den takım beyni olmaz. Yönetimi şimdiden uyarıyorum, bu takıma bir maestro ve bir golcü alın.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap