SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına’dan kritik 3 puan
13.02.2024

Trabzo ns por 4 ma.lık mağlubiyet serisinin ardından ev inde Hatayspor’u konuk etti. Bu ma.ta taraftar Trabzonspor’a ders vererek stada gitmedi. Trabzonspor’un bu maçı kazanarak moral bulması ve üçüncülük şansını sürdürmesi gerekiyordu. Trabzonspor maça çok iy i başladı. özellikle ön alan baskısı ile rakibini hataya zorladı. İlk devrede oyun Hatayspor yarı sahasında 21 kişi ile oy nandı desek yalan olmaz. özlenen, beklenen ve istenen Trabzonspor’u bugün gördük.

Pozisyonlar, direkten dönen toplar ve Erce’nin ekstra performansı olmasa bugün ilk devre soy unma odasına Trabzonspor belki de 5-0 önde girebilirdi. Meunier çok kaliteli bir oyuncu. İkinci yarıda yaptığı harika ortayla adeta Trezeguet’e al da at der gibiydi. Trezeguet de bu ikramı geri çevirmedi ve Trabzonspor’u 1-0 öne geçirdi. Baskı üstüne baskı yapan bir Trabzonspor izledik. Bugün özellikle takım halinde oy nanan oyun ve oyuncuların istekli oluşu dikkat çekti. Enis’e değinmek istiyorum... Bugün şanssızdı. önce Kamil Ahmet’i, ardından

Erce’y i geçemedi. Ancak bugün çalışkanlığı ile takımına büyük katkı sağladı. çalışkan, iyi niyetli bir oyuncu ancak kendisini geliştirmeli. Bugün Hatayspor Trabzonspor’un oyununa son 10 dakika hariç direnemedi.

Trabzonspor bug ün hem aldığı sonuçla hem de oynadığı oy unla izleyenleri mest etti.

Bugün hak ederek bir galibiyet aldık. Artık önümüze bakacağız. Hem ligde hem de kupada sonuna kadar gitmemiz gerekiyor. Bu oyun devam eder ve takım üzerine koyarsa hem kupada hem ligde mutlu sona ulaşırız.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap