SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına Geri Döndü
5.11.2023

Trabzonspor için Fenerbahçe maçı yeniden umutları yeşertmedi maçıydı. Nitekim hem Abdullah Avcı hem de takım bunun bilincinde sahaya çıkmış. Uzun zamandır yenilmeyen Fenerbahçe’yi hem alan markajı hem de adam markajı ile karşılayan Abdullah Avcı’nın planlarına oyuncularda ayak uydurunca galibiyet kaçınılmaz oldu. Maçın başında Fenerbahçe seyirci baskısıyla beraber etkili hücumlar geliştirse de Trabzonspor’un savunma oyuncuları bu atakları doğru yerde doğru müdahaleler yaparak savuşturdu. Her zaman söylüyoruz yazıyoruz. Onuachu gibi bir adamınız varsa sağdan soldan orta yapacaksınız. Nitekim golde yine böyle bir pozisyonda geldi. Visca’nın harika ortasında Onuachu o kadar güzel vurdu ki Trabzonspor’u 1-0 öne geçirdi. 

Trabzonspor Fenerbahçe karşısında tam bir takım görüntüsü verdi. Hem savunmada hem de hücumda beraber oynayınca ve yardımlaşma artınca hem oyun hem de skor kendiliğinden geldi.  Bütün oyuncular saha içerisinde olağanüstü mücadele etti. Trabzonspor 90 dakika boyunca doğru bir oyun oynadı.  Her oyuncu elinden gelenin fazlasını yaptı. Fenerbahçe’de iki stoperin ve Fred’in sakatlığı Trabzonspor’a adına büyük şanstı. Abdullah Avcı’da bu eksikleri iyi kullandı. Trabzonspor önce Berat ile farkı ikiye çıkardı ardından Pepe ile üçüncü golü bularak iyice rahatladı.  Üst üste gelen penaltı golleri biraz panikletse de böylesine zorlu bir deplasmandan alınan galibiyet çok önemliydi. Bu galibiyet hem takım için hem Abdullah hoca için çok önemliydi. Lig Trabzonspor için dün gece Kadıköy’de başladı. Hakeme gelince attığımız ikinci golün faulle alakası yok. %100’de goldü. Hakem birçok pozisyonda Trabzonspor’u ince ince doğradı.  Özlemiş böyle güzel galibiyetleri. Hem Abdullah hocayı hem de oyuncuları kutluyorum.    

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap