SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına iyi başladı
12.08.2023

TRABZONSPOR sezonun açılış maçında sahasında Antalyaspor’u konuk etti. Yeni oluşum ile sezona giren Trabzonspor maça mutlak galibiyet parolası ile başladı. İlk 11’de bana göre hoca tek sürpriz tercihini Gomez’in yerine Umut’u tercih ederek yaptı. Savunmada Denswil’in partneri Benkovic olurken solda Eren Sağda ise Larsen ile maça başladı.  Trabzonspor maça önde basarak çok iyi başladı. Bunda dolu tribünlerinde etkisinin olduğunu düşünüyorum.  Bakasetas ile iki önemli fırsattan yararlanmayan Trabzonspor Abdülkadir Ömür’ün güzel ortasında Denswil’in kafa vuruşu ile öne geçti.  Maçın özellikle ilk devresinde Trabzonspor rakibine ciddi diyebileceğiz bir pozisyon vermedi.

BUNDA en önemli etkenin ise topu geri kazanması süresinin çok kısa olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Ben bunu anlamıyorum. Gomez neden oynamaz ? Sakat değilse bu adam ilk 11’de oynar. Trabzonspor özellikle ikinci yarıda çok zorlu anlar yaşa da sahadan 3 puanı almasını bildi. . Abdülkadir Ömür çok çalışkandı. Ama pas tercihlerinde biraz daha hızlı davranması gerekiyor.  Sezona iyi başlamak çok önemliydi. Hele ki bunu iyi oynayarak yapmak daha önemliydi Trabzonspor dün gece bunu başardı.  Bu galibiyet Galatasaray maçı öncesinde büyük moral oldu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap