SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına’nın Hamsik şovu
4.06.2023

SON haftaların formda takımı Trabzonspor dün sahasında Alanyaspor’u konuk etti. Eksik ve sakat oyuncuların fazlalığı dikkatlerden kaçmazken teknik direktör Bjelica kalade Muhammet Taha Tepe’ye savunmada ise Taha Altıkardeş’e formayı verdi. Genç oyuncu bugün oynamış olduğu futbolla gelecek adına umut verdi. İlk 15 dakika Alanyaspor oyunu kilitledi.  Kontra ataklarla Trabzonspor kalesinde önemli fırsatlar buldular ve golü de buldular. Trabzonspor golün ardından çok çabuk reaksiyon göstererek takımın oyununu çok iyi oynadı ve üst üste attığı gollerle öne geçmesini de bildi. Bugün Hamsik’in maalesef son kez Trabzonspor forması ile izledik. Kendi klasına yakışır bir veda yaptı. Hem oynadı hem de oynattı. Takımı bir orkestra şefi gibi yönetti.

 BAKASETAS o özlediğimiz gollerinden birini atarak bende buradayım mesajını çok net verdi. Trabzonspor adına bugün Visca ve Eren kanatları aktif olarak çok iyi kullandı. İki oyuncuda yaptıkları bindirmeler ile Alanyaspor’u adeta çökertti. Alanyaspor 10 kişi kaldıktan sonra adeta oyundan düştü. Trabzonspor bu avantajını çok iyi kullandı. Özellikle hücum oyuncuları bugün çok üretkendi. Alanyaspor’un attığı golde Taha’nın çevre kontrolünden eksiklik gördüm. Onun haricinde çok iyiydi. Gelecek adına umut verdi. Visca’nın düzelmesi gelecek adına bizlere umut verdi. Trabzonspor takımı dirençli, iyi antrenman yapmış. Bjelica’nın kaliteli hoca olduğunu daha öncede yazdım. Yapılacak doğru transferlerle gelecek sezon bu takım şampiyonluğa oynayabilir. Önemli olan doğru oyuncular ve sistemdir. Son haftalarda görüyoruz ki gelecek sezon bol gollü galibiyet izlettirecek bir Trabzonspor doğuyor.  

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap