SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına’nın İntikamı
9.05.2023

Trabzonspor, Kupanın rövanşında Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Hoca son maçlarda olduğu gibi bu maçta da farklı arayışlar içerisinde olduğunu bir kez daha gösterdi. . Hoca sol tarafta Arif’e yer verdi. Trabzonspor’un maestrosu Hamsik ilk devrede bir orkestra şefi gibi takımı yönetti. Zaman zaman Trabzonspor çok topla oynamasına rağmen üçüncü bölgede üretken olamadı. Ankaragücü takımı topu Trabzonspor’a bırakıp geri çekiliyor. Trabzonspor buna rağmen net pozisyon bulamadı.  Maçın kırılma noktası Kitsio’unun oyundan atılması oldu. Top fazla Trabzonspor’da kalmasına rağmen Trabzonspor istediği gibi bir ilk 45 dakika alamadı. ilk devrenin son anlarında Umut Bozok güzel bir golle takımını öne geçirdi.

Bordo-Mavili takımın bana göre net bir golcüye ihtiyacı var.  Bunu defalarca söyledik. Bunu her seferinde dile getiriyoruz.  Takım hedefsiz kaldığı için oyuncuların bir kısmında sezon bitse de tatile gitsek havası vardı. Hoca kadro tercihlerini de büyük ölçüde buna göre belirliyor. Bence bu takımda seneye kim kalır diye baksak bir elin parmaklarını geçmez. Karşılaşma şayet 11’e 11 oynansa Trabzonspor kazanabilirmiydi ? Önce bunun cevabını bulmamız gerekiyor. Bu sezon kulübeye hapsolan Hüseyin Türkmen’in son hafta performanslarını gördükten sonra bu çocuklar neden oynamaz diye sormak istiyorum. Bu sezon en çok eleştirdiğimiz isimlerden Umut Bozok attığı iki golle golcü olduğunu yeniden hatırladı. Alınan galibiyet hem moral hem de motivasyon açısında çok önemliydi.  Ararken, yarışmak ve lige tutunmak önemli. Trabzonspor dün bunu başardı. Galibiyette emeği geçen oyuncuları kutluyorum. Yeni yönetimi ilk galibiyetinden dolayı kutluyorum.

 

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap